Η Dunnhumby Έστεψε(Crown) τη χρονιά της με συλλογική Δόξα(Glory)

Δημοσιεύθηκε στις 5 Σεπ 2018

Κάθε χρόνο, η Dunnhumby, η παγκόσμια ηγέτης στην Επιστήμη Δεδομένων Πελατών που ενθαρρύνει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να ανταγωνίζονται και να αναπτύσσονται μέσα στην οικονομία που καθοδηγείται από μοντέρνα δεδομένα, έρχεται στην Ινδία για την APAC συνάντηση. Εδώ, η ομάδα διοίκησης θέτει και ενημερώνει σχετικά με το σχέδιο δράσης που θα ακολουθήσουν τη χρονιά που ακολουθεί. Ως μέρος αυτής της παγκόσμιας συγκέντρωσης, η Dunnhumby επενδύει επίσης σε μια σημαντική δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για να φέρει την ομάδα της πιο κοντά, να μοιραστούν έναν κοινό στόχο και να γιορτάσουν τα κατορθώματα της περασμένης χρονιάς.

Βασικά Αποτελέσματα

  • Κάθε υπάλληλος παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στον οργανισμό.
  • Η σημασία του να είσαι προσεκτικός όταν χρησιμοποιείς πόρους μέσα σε έναν κόσμο αβεβαιότητας και κυκλοθυμίας.
  • Η δραστηριότητα πρέπει να κάνει μια δήλωση. Πρέπει να είναι εντυπωσιακή!

crowning glory dunnhumby

Σύλληψη Ιδέας & Ανάπτυξη

Λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους του πελάτη, η ομάδα παραγωγής από την d'frens Catalyst India, ανέπτυξε μια ιδέα που θα γιόρταζε την συνεισφορά κάθε υπαλλήλου χρησιμοποιώντας την τέχνη. Η τέχνη θα γινόταν χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα αντικείμενα, και το τελικό έργο τέχνης θα ήταν ανακυκλώσιμο. Η τέχνη της τελείας – επίσης γνωστή ως πουαντιγισμός – καλύπτει πολλά είδη τέχνης. Ζωγράφοι, σχεδιαστές γραφικών, φωτογράφοι και εικονογράφοι δοκιμάζουν όλοι αυτή την συναρπαστική τεχνική. Προέρχεται από μία από τις παλαιότερες γνωστές μορφές τέχνης - τους Πίνακες με Βούλες των Αβορίγινων Αυστραλών.

crowning glory dunnhumby

Την ημέρα εκείνη

Στις 5 Σεπτεμβρίου, 600 υπάλληλοι της Dunnhumby συγκεντρώθηκαν στο Andaz Hyatt, στο Νέο Δελχί. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 30 ομάδες των 20 ατόμων.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στη δραστηριότητα, οι ομάδες ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν καπάκια από μπουκάλια διαφόρων χρωμάτων ολοκληρώνοντας διασκεδαστικές δοκιμασίες. Τα καπάκια θα είναι διαφόρων χρωμάτων, κάθε χρώμα θα αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο είδος υπηρεσίας. Με τα καπάκια συγκεντρωμένα, οι ομάδες ξεκινάνε να κολλάνε τα μαγνητικά καπάκια σε καλλιτεχνικές επιφάνειες τοποθετημένες επάνω σε μεταλλικά φύλλα ύψους 4 πόδια! Ζητήθηκε από κάθε ομάδα να δημιουργήσει δύο φύλλα του συνολικού γιγάντιου έργου τέχνης. Οι ομάδες είχαν το ελεύθερο να δημιουργήσουν. Η μοναδική προϋπόθεση ήταν ότι έπρεπε να συμπληρώσουν οποιοδήποτε κείμενο με καπάκια από μπουκάλια. Οι ομάδες είχαν 1 ώρα να ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες για τα μπουκάλια νερού και να ολοκληρώσουν την τέχνη τους.

crowning glory dunnhumby

Μόλις ολοκληρώθηκε, οι ομάδες συμμετείχαν σε μια ενημέρωση. Έγινε μια αναλογία μεταξύ των ξεχωριστών υπαλλήλων και των καπακιών, αλλά και πώς ο καθένας είχε σημαντικό ρόλο. Το ολοκληρωμένο δημιούργημα άρεσε σε όλους τους πελάτες και ταίριαζε με τις λύσεις που προσφέρει η Dunnhumby στους πελάτες της. Η σημασία της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης των πόρων.

Ενώ ξεκίνησε η ενημέρωση για τη δραστηριότητα, στα παρασκήνια η ομάδα της d'frens ξεκίνησε να συγκεντρώνει τα 60 έργα τέχνης σε μια μόνο εγκατάσταση τεχνών. Στο τέλος της ενημέρωσης το ολοκληρωμένο έργο τέχνης αποκαλύφτηκε με επευφημίες και γιορταστική διάθεση.

crowning glory dunnhumby

Αποτέλεσμα

Το Crowning Glory ξεπέρασε τις προσδοκίες ως μια δραστηριότητα υψηλού αντίκτυπου με ξεκάθαρα αποτελέσματα που ανταποκρίνοντας στους στόχους του πελάτη. Όλοι συμμετείχαν ενεργά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν μια πραγματική γιορτή κοινής προσπάθειας. Η σημασία του ρόλου του κάθε ατόμου μέσα στον οργανισμό έγινε κατανοητή. Μια διαφορετική διαπολιτισμική ομάδα δέθηκε μέσω κοινής εμπειρίας.

Το έργο τέχνης υπάρχει εγκαταστημένο στα γραφεία ως δήλωση του συλλογικού πνεύματος και προσπάθειας.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων