Αναζωογόνηση

Αυξήστε τη διάρκεια συγκέντρωσης και τη δέσμευση και αξιοποιήστε στο έπακρο το συνέδριο ή την συνάντηση.

focus attention

Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι δύσκολο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι χωρίς να να αφαιρεθούν. Οι άνθρωποι που μπορούν να διατηρήσουν την προσοχή τους για μεγάλες περιόδους έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε μια μεγάλη ποικιλία νοητικών δοκιμασιών από εκείνους που αφαιρούνται εύκολα. Όπως και στο body building, το μυαλό μπορεί να ενδυναμωθεί για να συγκεντρώνεται καλύτερα μέσω καθημερινών νοητικών ασκήσεων.

Η σωματική άσκηση παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην οξυγόνωση του εγκεφάλου, η οποία οδηγεί σε μεγαλύτερη διάρκεια προσοχής. Έρευνες δείχνουν ότι η παραγωγικότητα στη δουλειά και η προσοχή στη δραστηριότητα αυξάνεται έντονα με τακτικές σωματικές ασκήσεις. Τα οφέλη τους βελτιώνονται όταν η σωματική άσκηση γίνεται μαζί με άλλους παρά ατομικά. Συμμετέχοντας σε πρόγραμμα ευημερίας με δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός προγράμματος ευημερίας και δεσίματος της ομάδας στο γραφείο.

Η σωματική κίνηση ή μια αλλαγή στο ρυθμό παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ζωντάνιας και της συγκέντρωσης στις συναντήσεις και στα συνέδρια. Έρευνες έδειξαν, επίσης, ότι ακόμη και αμέσως μετά την ήπια σωματική άσκηση, η επίλυση των προβλημάτων, η μνήμη και η προσοχή βελτιώνονται. Οι έξυπνοι διοργανωτές συναντήσεων και οι οργανωτές συνεδρίων γνωρίζουν πολύ καλά τον σημαντικό ρόλο των τονωτικών ασκήσεων κατά διαστήματα για να διατηρήσουν τη συγκέντρωση των συμμετεχόντων και να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο συνέδριο. Τονωτικά, όπως σύντομη, απότομη μουσική και ρυθμικές δραστηριότητες αλλάζουν τελείως το ρυθμό, αναζωογονούν και δίνουν ενέργεια. Οι δραστηριότητες ευημερίας οξυγονώνουν τους μυς και τον εγκέφαλο οδηγώντας στην αναζωογόνηση και την καλύτερη συγκέντρωση.

Η Catalyst έχει μια μεγάλη ποικιλία τονωτικών και προγραμμάτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος ειδικά σχεδιασμένων να αναζωογονούν και να συγκεντρώνουν.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων