Δεξιότητες Διαπραγμάτευσης

Μια ισχυρή επιχειρηματική ικανότητα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα τύπου κερδίζω-κερδίζεις

negotiation skills

Είμαστε όλοι διαπραγματευτές. Το κάνουμε συνέχεια. Μερικοί από τους πιο ταλαντούχους διαπραγματευτές είναι τα ίδια μας τα παιδιά. Οποιαδήποτε επικοινωνία με άλλα άτομα είναι μια πιθανή διαπραγμάτευση. Αν βοηθάμε τους άλλους να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, τότε λογικά θα μας βοηθήσουν και αυτοί να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε εμείς – είναι ο νόμος της ανταλλαγής. Οι ικανότητες διαπραγμάτευσης είναι επιθυμητές δεξιότητες στην επιχείρηση καθώς καμία άλλη δεξιότητα δε μπορεί να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Για να βρούμε λύση σε δύσκολες διαπραγματεύσεις χρειάζεται συχνά να είμαστε δημιουργικοί.

Η Catalyst έχει πολλά ενδιαφέροντα επιχειρηματικά παιχνίδια όπου η διαπραγμάτευση είναι το πιο ισχυρό μαθησιακό αποτέλεσμα. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν για την αξία της πληροφόρησης και πως αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Μιλάνε για θέματα εμπιστοσύνης και καταστροφής αυτής της εμπιστοσύνης, για τρόπους συνεργασίας με σκοπό να βελτιώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Η ιδέα της διαπραγμάτευσης για αμοιβαίο κέρδος με στόχο να δημιουργήσουμε μακρόχρονες σχέσεις. Να ξέρεις πότε να φύγεις από μια διαπραγμάτευση είναι επίσης μια σημαντική δεξιότητα που τονίζουν τα προγράμματα μας.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας