Απλά για Διασκέδαση

Δημιουργήστε ευκαιρίες για να διασκεδάσουν οι άνθρωποι σας με σκοπό να έχουν πιο απολαυστική εργασιακή ζωή και πιο αποδοτικές ομάδες.

Σε όλους μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Οι φιλίες δημιουργούνται όταν περνάς χρόνο με τους άλλους, λες αστεία και βγαίνεις έξω μαζί τους. Οι ομάδες που διασκεδάζουν όλες μαζί συνεργάζονται και καλύτερα. Έρευνες δείχνουν ότι όταν οι άνθρωποι έχουν φιλίες με τους συναδέλφους τους βρίσκουν τη δουλειά τους πιο ικανοποιητική, απολαυστική και αξιόλογη. Τα ευέλικτα προγράμματα εργασίας σημαίνουν ότι οι ομάδες δεν έρχονται σε προσωπική επαφή πολύ συχνά, όπως έκαναν στο παρελθόν. Η ψηφιακή τεχνολογία έκανε ευκολότερη την επικοινωνία αλλά οι προσωπικές επαφές και η κοινή εμπειρία είναι γνωστό ότι είναι περισσότερο αποδοτικές στη δημιουργία πραγματικών σχέσεων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η φιλία μεταξύ των ατόμων μέσα σε μία ομάδα προωθεί την αφοσίωση της ομάδας που οδηγεί σε μια κοινή δέσμευση και πειθαρχία προς τα ομαδικά projects.

Διεξάγοντας δραστηριότητες που δεν είναι συνηθισμένες ενώ παράλληλα διασκεδάζουν, χαλαρώνουν και αποδίδουν στο φυσικό εργασιακό τους στυλ. Αυτό έχει διπλό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι μαθαίνουν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους και βλέπουν τους υπόλοιπους μέσα στην ομάδα με τρόπο τέτοιο που αναπτύσσει την εκτίμηση για τα μοναδικά τους ταλέντα. Αυτός ο αμοιβαίος σεβασμός, το αίσθημα ταυτότητας και ο θαυμασμός οδηγεί σε συναδελφικότητα και δημιουργία κινήτρων για την επιμελή εργασία προς έναν κοινό στόχο. Οι δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που επιτρέπουν στους ανθρώπους να συνδέονται με άλλους σε μια χαλαρωτική και ανεπίσημη ατμόσφαιρα χρησιμοποιούνται συχνά από τους αρχηγούς των ομάδων για να ενθαρρύνουν το ομαδικό πνεύμα, τη διασκέδαση και να δημιουργήσουν ένα κοινό αίσθημα σκοπού. Όπως ακριβώς μια αθλητική ομάδα που παίζει, χάνει και κερδίζει ομαδικά, έτσι και οι δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος μπορούν να δώσουν κίνητρο στις ομάδες να συνεργαστούν καλύτερα γιορτάζοντας και τις νίκες και τις ήττες τους όλοι μαζί.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων