Ενεργή Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος

Βελτιώστε την κοινωνική σύνδεση, τη σχέση των συναδέλφων και την κοινωνική υποστήριξη.

Ακόμη και η πιο ήπια σωματική άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες δημιουργούν συναισθήματα χαράς και ευφορίας. Μειώνει το στρες και τα επίπεδα άγχους. Το να βρίσκεσαι έξω στον ήλιο επιτρέπει στους ανθρώπους να εκτεθούν στη βιταμίνη D, η οποία είναι ένα σημαντικό συστατικό για τη βελτίωση της υγείας, της αυτοπεποίθησης και της χαράς. Η σωματική δραστηριότητα επίσης ενισχύει τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που υποστηρίζουν και αποτρέπουν τη φθορά του τμήματος του εγκεφάλου που είναι σημαντικό για τη μάθηση και τη μνήμη, τον Ιππόκαμπο. Ο Ιππόκαμπος είναι απαραίτητος για την πνευματική υγεία.

Το να δραστηριοποιείσαι με τους άλλους έχει επιπλέον πλεονεκτήματα στην υγεία σε σύγκριση με την ατομική άσκηση. Η ενεργή ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος έχει ψυχοκοινωνικά οφέλη που βελτιώνουν την κοινωνική σύνδεση, τη σχέση των συναδέλφων και την κοινωνική υποστήριξη.

Δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή ενεργά προγράμματα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst. Χρειάζεστε βοήθεια να αποφασίσετε; Ψάχνετε για κάτι άλλο; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων