Σχετικά με εμάς

Ανακαλύψτε την ομάδα ανάπτυξης της Catalyst στη Ελλάδα και τη VISIBLE, η εταιρεία πίσω από τις υπέροχες εμπειρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος στην Ελλάδα.

catalyst team building greece

Σχετικά με την Catalyst Greece

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Experiential Learning και Team Building της Catalyst Global πωλούνται και διανέμονται στην Ελλάδα με την αποκλειστική άδεια της VISIBLE – Visionary Business Learning.

Διαβάστε περισσότερα

Catalyst Global

Σχετικά με την Catalyst Global

Η Catalyst Global είναι η δημιουργός της εταιρικής ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Ο κορυφαίος σχεδιαστής επιχειρηματικών παιχνιδιών στον κόσμο με portfolio 140 εγκεκριμένων προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

catalyst network

Δίκτυο της Catalyst Team Building

Μάθετε πώς το δίκτυο της Catalyst Team Building με αντιπροσώπους σε περισσότερες από 50 χώρες μπορεί να διεξάγει υψηλής ποιότητας προγράμματα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα

haka action catalyst teambuilding

Νέα του Δικτύου της Catalyst

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της βιομηχανίας από το Δίκτυο της Catalyst Team Building, τη μεγαλύτερη κοινότητα με παροχείς ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος με αντιπροσώπους σε 50 χώρες παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

b1g1 study tour

Προσφέροντας με την B1G1 Business for Good

Η συνεργασία της Catalyst με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλληλεγγύης, Buy1GIVE1, μας επιτρέπει να κάνουμε τη διαφορά σε ανθρώπους και κοινότητες που έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst έχουμε αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Διαβάστε περισσότερα