Σχετικά με εμάς

Ανακαλύψτε την ομάδα της Catalyst στη Ελλάδα και τη VISIBLE, την εταιρεία πίσω από τις υπέροχες εμπειρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος (team building) στην Ελλάδα.

Catalyst Greece - Visible

Σχετικά με την Catalyst στην Ελλάδα

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες βιωματικής εκπαίδευσης και Team Building της Catalyst Global πωλούνται και διανέμονται στην Ελλάδα με την αποκλειστική άδεια που κατέχει η VISIBLE – Visionary Business Learning.

Διαβάστε περισσότερα

Catalyst Global

Σχετικά με την Catalyst Global

Η Catalyst Global είναι ο δημιουργός των δραστηριοτήτων εταιρικής ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος (team building). Αποτελεί τον κορυφαίο σχεδιαστή επιχειρηματικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων στον κόσμο με portfolio 140 προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

catalyst network

Το Δίκτυο της Catalyst Team Building

Μάθετε πώς το δίκτυο της Catalyst Team Building με συνεργάτες σε περισσότερες από 90 χώρες μπορεί να διεξάγει υψηλής ποιότητας προγράμματα ανάπτυξης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα

haka action catalyst teambuilding

Τα Νέα του Δικτύου της Catalyst

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου της Catalyst Team Building, της μεγαλύτερης κοινότητας βιωματικής εκπαίδευσης και team building δραστηριοτήτων στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

b1g1 study tour

Προσφέροντας μέσω του B1G1 - Business for Good

Η συνεργασία της Catalyst με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλληλεγγύης, Buy1GIVE1, μας επιτρέπει να κάνουμε τη διαφορά για ανθρώπους και κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα της Catalyst δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Διαβάστε περισσότερα