Σχετικά με εμάς

Ανακαλύψτε την ομάδα της Catalyst στη Ελλάδα και τη VISIBLE, την εταιρεία πίσω από τις υπέροχες εμπειρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος (team building) στην Ελλάδα.

Catalyst Greece - Visible

Σχετικά με την Catalyst Ελλάδας

Η Catalyst Team Building λειτουργεί στην Ελλάδα με την αποκλειστική άδεια που κατέχει η VISIBLE, πρωτοπόρα εταιρεία ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Catalyst Global World Map 2022

Σχετικά με την Catalyst Global

Η Catalyst Global είναι ο δημιουργός των δραστηριοτήτων εταιρικής ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Αποτελεί τον κορυφαίο σχεδιαστή επιχειρηματικών παιχνιδιών στον κόσμο με portfolio 140 προγραμμάτων. Αυτά τα προγράμματα διανέμονται σε όλο τον κόσμο από τα μέλη του Δικτύου της Catalyst Team Building. Η Catalyst Ελλάδας έχει την αποκλειστική άδεια να πουλήσει και να διανέμει τα προγράμματα της Catalyst στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Catalyst Team Building Network

Το Δίκτυο της Catalyst Team Building

Η Catalyst Ελλάδας είναι μέρος του Δικτύου της Catalyst Team Building, της μεγαλύτερης κοινότητας παρόχων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος στον κόσμο με αντιπροσώπους σε περισσότερες από 90 χώρες . Όλοι πιστεύουμε στη δύναμη των δραστηριοτήτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος ως ένα εσωτερικό κομμάτι για την βελτίωση της κουλτούρας της εταιρείας και την αύξηση των καθαρών κερδών. Το δίκτυό μας, με περισσότερες από 45 κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, συνεργάζεται καθημερινά. Μοιραζόμαστε ιδέες, πόρους, την καλύτερη πρακτική και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν κοινωνικά υπεύθυνες, μεγάλης αξίας εμπειρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για τους πελάτες μας. Γνωρίστε το δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

b1g1 study tour

Κοινωνική Ευθύνη με Αντίκτυπο - Catalyst Ελλάδας

Το να είσαι μέλος του δικτύου της Catalyst και η ισόβια συνεργασία με την παγκόσμια καινοτομία προσφοράς, Buy1GIVE1, επιτρέπει την Catalyst Ελλάδας να κάνει τη διαφορά στους ανθρώπους και τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst Ελλάδας, δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Διαβάστε περισσότερα