Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Go Remote - Pre-event Guide

Go Remote

Ένα πλήρως προσαρμόσιμο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων για αποτελεσματικές απομακρυσμένες ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα

QUICKFIRE ONLINE PREEVENT GUIDE

Quickfire Online

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το 'Quickfire Online', μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα πνευματικών, δημιουργικών και σωματικών προκλήσεων με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και ποικίλες μορφές δράσης!

Διαβάστε περισσότερα

Break Out Bingo

Break Out Bingo Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Βρείτε κοινά σημεία, βελτιώστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες καθώς συνδέεστε σε αυτήν την ενεργητική, χωρίς αποκλεισμούς δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα

countdown to christmas advent

Countdown to Christmas Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Διασκεδάστε με την ομάδα σας μαθαίνοντας πώς άλλοι άνθρωποι στον κόσμο γιορτάζουν το τέλος του χρόνου. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να προετοιμαστείτε.

Διαβάστε περισσότερα

CSI la hacienda

CSI La Hacienda Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Εξασκείστε την παρατηρητικότητα, την αποτελεσματική επικοινωνία αλλά και τις δεξιότητες συνεργατικής λήψης αποφάσεων στην ομάδα σας σε αυτήν την εντυπωσιακή τρισδιάστατη εμπειρία! Ετοιμαστείτε για τη δραστηριότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα

CSI Space Odyssey

CSI Space Odyssey Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Εκτοξευθείτε στο διάστημα! Η ομάδα σας θα αναλάβει να λύσει ένα έγκλημα σε ένα διαστημόπλοιο. Ακολουθήστε τα βήματα για να ετοιμαστείτε για ένα διαγαλαξιακό ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα

Escape the mob online

Escape the Mob Online Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Εσείς και η ομάδα σας έχετε ενοχοποιηθεί για την 'τέλεια ληστεία'. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Λύστε το μυστήριο και 'καθαρίστε' το όνομά σας πριν να είναι πολύ αργά!

Διαβάστε περισσότερα

Global Festival Game

Global Festival Game Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής! Λύστε γρίφους, δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες με την εικονική σας ομάδα και ζήστε από μια ξεχωριστή εμπειρία με θέμα την μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Go Team wellbeing

Go Team Wellbeing Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Βελτιώστε την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στις συχνές αλλαγές υιοθετώντας μια διαφορετική νοοτροπία. Μάθετε πώς να προετοιμαστείτε για αυτή τη διασκεδαστική δραστηριότητα με επίκεντρο την υγεία και την ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα

Haunted House

Haunted HouseΟδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Πάρτε θάρρος και ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για να 'ξεφύγετε' από αυτό το στοιχειωμένο σπίτι που είναι γεμάτο μυστήρια, φαντάσματα και κακόβουλα πνεύματα!

Διαβάστε περισσότερα

impact

Impact Online Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Ετοιμαστείτε να παίξετε το Impact Online, μια απομακρυσμένη teambuilding δραστηριότητα που εστιάζει στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Aναλάβετε δράση για ένα βιώσιμο μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα

Island Survivor

Island Survivor Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Η ομάδα σας θα χρειαστεί μια ευέλικτη στρατηγική, αποτελεσματική επικοινωνία και συναινετική λήψη αποφάσεων για να καταφέρει να αποδράσει από το νησί.

Διαβάστε περισσότερα

Summit Challenge

Summit Challenge Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια 'εικονική περιπέτεια' αναρρίχησης προς την κορυφή. Εσείς και η ομάδα σας θα φτάσετε σε νέα ύψη ολοκληρώνοντας μια σειρά από προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Race Around the World

Race Around the World Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Ξεκινήστε σε έναν εικονικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με την ομάδα σας! Ανακαλύψτε νέα μέρη, μαζέψτε πόντους και διασκεδάστε με ένα μοναδικό τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα

race around the world festive

Race Around the World Festive Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Ξεκινήστε ένα 'εικονικό' εορταστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με την ομάδα σας, ανακαλύψτε νέα μέρη και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτά μέσα από διασκεδαστικές αποστολές.

Διαβάστε περισσότερα

race around the world

Race Around the World - Το παιχνίδι σε PowerPoint

Όταν χρειαστεί, ο Facilitator της ομάδας μας θα σας δώσει τον κωδικό για να έχετε πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα