Οδηγίες πριν από την δραστηριότητα

Go Remote - Pre-event Guide

Go Remote

Ένα πλήρως προσαρμόσιμο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων για αποτελεσματικές απομακρυσμένες ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα

QUICKFIRE ONLINE PREEVENT GUIDE

Quickfire Online

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το 'Quickfire Online', μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα πνευματικών, δημιουργικών και σωματικών προκλήσεων με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και ποικίλες μορφές δράσης!

Διαβάστε περισσότερα

CSI la hacienda

CSI La Hacienda Pre-event Guide

Εξασκείστε την παρατηρητικότητα, την αποτελεσματική επικοινωνία αλλά και τις δεξιότητες συνεργατικής λήψης αποφάσεων στην ομάδα σας σε αυτήν την εντυπωσιακή τρισδιάστατη εμπειρία! Ετοιμαστείτε για τη δραστηριότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα

CSI Space Odyssey

CSI Space Odyssey Pre-event Guide

Εκτοξευθείτε στο διάστημα! Η ομάδα σας θα αναλάβει να λύσει ένα έγκλημα σε ένα διαστημόπλοιο. Ακολουθήστε τα βήματα για να ετοιμαστείτε για ένα διαγαλαξιακό ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα

Escape the mob online

Escape the Mob Online Pre-event Guide

Εσείς και η ομάδα σας έχετε ενοχοποιηθεί για την 'τέλεια ληστεία'. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Λύστε το μυστήριο και 'καθαρίστε' το όνομά σας πριν να είναι πολύ αργά!

Διαβάστε περισσότερα

Global Festival Game

Global Festival Game Pre-event Guide

Ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής! Λύστε γρίφους, δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες με την εικονική σας ομάδα και ζήστε από μια ξεχωριστή εμπειρία με θέμα την μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Go Team wellbeing

Go Team Wellbeing Pre-event Guide

Βελτιώστε την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στις συχνές αλλαγές υιοθετώντας μια διαφορετική νοοτροπία. Μάθετε πώς να προετοιμαστείτε για αυτή τη διασκεδαστική δραστηριότητα με επίκεντρο την υγεία και την ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα

Haunted House

Haunted House Pre-event Guide

Πάρτε θάρρος και ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για να 'ξεφύγετε' από αυτό το στοιχειωμένο σπίτι που είναι γεμάτο μυστήρια, φαντάσματα και κακόβουλα πνεύματα!

Διαβάστε περισσότερα

impact

Impact Online Pre-event Guide

Ετοιμαστείτε να παίξετε το Impact Online, μια απομακρυσμένη teambuilding δραστηριότητα που εστιάζει στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Aναλάβετε δράση για ένα βιώσιμο μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα

Summit Challenge

Summit Challenge - Pre-event Guide

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια 'εικονική περιπέτεια' αναρρίχησης προς την κορυφή. Εσείς και η ομάδα σας θα φτάσετε σε νέα ύψη ολοκληρώνοντας μια σειρά από προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Race Around the World

Race Around the World Pre-event Guide

Ξεκινήστε σε έναν εικονικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με την ομάδα σας! Ανακαλύψτε νέα μέρη, μαζέψτε πόντους και διασκεδάστε με ένα μοναδικό τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα

race around the world

Race Around the World - Το παιχνίδι σε PowerPoint

Όταν χρειαστεί, ο Facilitator της ομάδας μας θα σας δώσει τον κωδικό για να έχετε πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα