Η Kingfisher Sourcing ενεργή στην ύπαιθρο

Δημοσιεύθηκε στις 4 Ιουν 2017

Η διεθνής επιχείρηση λιανικού εμπορίου, Kingfisher Sourcing Organisation (KSO), συμμετείχε στο Breakthrough, μια σειρά μικρών εκρηκτικών ανταγωνιστικών ομαδικών δοκιμασιών. Διοργανωμένες σε εξωτερικό (ή εσωτερικό χώρο αν χρειαστεί) το Breakthrough είναι μια σειρά στρατηγικών και ανταγωνιστικών διαδραστικών ασκήσεων γρήγορου ρυθμού στις οποίες οι ομάδες πρέπει να κερδίσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στο χρόνο που τους έχει δοθεί για να κερδίσουν πόντους στον πίνακα κατάταξης. Όλος ο οργανισμός χωρίζεται σε ομάδες των 8-10 ατόμων και συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως:


Full Tilt

Μια στρατηγική δοκιμασία όπου οι ομάδες χρησιμοποιούν μια σειρά ειδικού εξοπλισμού και περιορισμένους πόρους νερού για να πλεύσουν ένα αντικείμενο σε μια τεράστια κατασκευή όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μια καινοτόμα νοοτροπία και αντισυμβατική σκέψη είναι απαραίτητα για να κερδίσεις.

Next Step

Μια καινοτόμα δραστηριότητα όπου οι ομάδες στέκονται σε ένα προ-εκτυπωμένο χαλάκι με έναν πίνακα με αριθμημένους κύκλους. Η δοκιμασία τους είναι να μετακινηθούν ένας κάθε φορά κατά μήκος των συνδεδεμένων κόμβων από το νούμερο τους προς το χρώμα τους. Απαιτείται αρκετός σχεδιασμός και επίλυση προβλημάτων για αυτή την πραγματικού μεγέθους δραστηριότητα.


Team Caterpillar

Κατά μήκος ενός ειδικά σχεδιασμένου μονοπατιού, προσαρμόζονται στα πόδια των μελών της ομάδας μεγάλα σκι και πρέπει να συντονιστούν όλοι μαζί για να ολοκληρώσουν μια σειρά σκυταλοδρομιών. Στα μισά της διαδρομής, πρέπει να ξεπεράσουν ένα εμπόδιο και να κερδίσουν ή να χάσουν χρόνο καθώς τα μέλη της ομάδας αλλάζουν τα σκι σε προκαθορισμένα pit stops.

Ballista

Μια δημιουργική κατασκευαστική δοκιμασία όπου οι ομάδες κατασκευάζουν έναν μεσαιωνικό καταπέλτη από μπαμπού, σαμπρέλα ποδηλάτου και σπάγκο. Πρέπει να μπορούν να εκτινάξουν μια ειδική μπάλα και να την πιάσουν διαφορετικά μέλη της ομάδας. Κάθε επιτυχημένο πιάσιμο κερδίζει περισσότερους πόντους στον πίνακα κατάταξης.

Τέλος, όλοι οι βαθμοί καταμετρούνται και δίνονται βραβεία για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση.

“Το Breakthrough είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σε κάθε ομαδικό συνέδριο καθώς δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βγουν έξω και να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο ενώ παράλληλα θα διασκεδάζουν”

Mr Valery Cussenot, Γενικός Διευθυντής, KSO Hong Kong

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων