Τεράστια μπάντα κρουστών στο Officine Expo

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐ 2010 από Mark Davenport

Η δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst με τύμπανα, το Beatswork, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι ενός μεγάλου φαρμακευτικού φεστιβάλ, του Officine Expo, στο Μαρακές. Το Beatswork μετέτρεψε 1000 άτομα σε μια μεγάλη μπάντα κρουστών χρησιμοποιώντας τους ρυθμούς της σάμπα. Ένας διοργανωτής γεμάτος ενέργεια από την Catalyst France καθοδήγησε την ομάδα σε μερικές βασικές ασκήσεις προθέρμανσης και στα βασικά των ρυθμών και των παύσεων της σάμπα.

Οι συμμετέχοντες στο φαρμακευτικό συνέδριο ήταν ενθουσιασμένοι και γεμάτοι ενέργεια καθώς έπαιξαν το κομμάτι τους εγκαίρως και συγχρονισμένα για να φτιάξουν μια εκπληκτική ρυθμική μουσική. Αυτή η εκδήλωση με τύμπανα που είναι γεμάτη ζωντάνια έγινε ένα σημαντικό κομμάτι ενός μεγάλου συνεδρίου φαρμακευτικής.

"Εντυπωσιαστήκαμε από το γεγονός ότι παρόλο που δεν είχαμε ένα κεντρικό γραφείο στο Μαρακές, η Catalyst κατάφερε να κινητοποιήσει ομάδες από τα γραφεία της στη Γαλλία και στην Ισπανία για να βοηθήσουν με τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την διεξαγωγή της εκδήλωσης μας. Συνεργάστηκαν όλοι μαζί για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων μας. Ευχαριστούμε πολύ"

Με μια παγκόσμια διανομή εξοπλισμού και πόρων, η Catalyst μπορεί να διοργανώσει το Beatswork και άλλες μοναδικές ομαδικές δραστηριότητες σε μεγάλη κλίμακα οπουδήποτε στον κόσμο.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων