Teams in South Africa smash the Beat the Box World Record - DStv Digital Media

Η DStv Digital Media "σπάει" το ρεκόρ ομαδικότητας

Δημοσιεύθηκε στις 13 Μαρ 2017

Τον Φεβρουάριο, ομάδες από την DStv Digital Media κατέρριψαν το μέχρι τώρα ρεκόρ, νικώντας πάνω από 600 ομάδες παγκοσμίως! Η Dream Team Catalyst πραγματοποίησε 6 συνεδρίες για το Beat the Box στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. Την πρώτη μέρα, όλοι ήταν έκπληκτοι που η Ομάδα 2 κατάφερε να σπάσει το μέχρι πρότινος παγκόσμιο ρεκόρ. Αλλά κράτησαν αυτή την πρωτιά για λιγότερο από 24 ώρες, καθώς την δεύτερη μέρα, παρακινούμενη από την πρόκληση, η Ομάδα 5 έσπασε το ρεκόρ τους για να γίνουν αυτοί οι νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Beat the Box που έθεσε τον ταχύτερο χρόνο από τότε που ξεκίνησαν τα ρεκόρ, τον Ιανουάριο του 2016. Οι σχεδιαστές της Dream Team του ομίλου Catalyst, επαίνεσαν τους συμμετέχοντες για την ικανότητά τους να συνειδητοποιήσουν γρήγορα τη σημασία της συνεργασίας σε αυτό το φαινομενικά ανταγωνιστικό αποκλειστικά παιχνίδι και μετά να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν ένα άψογο σχέδιο για να μοιραστούν τη γνώση και να αξιοποιήσουν τα δυνατά σημεία και των 22 μελών της ομάδας.

Το Beat the Box είναι ένα αυθεντικό παιχνίδι ανάπτυξης της ομαδικού πνεύματος, στο οποίο οι ομάδες συνδυάζουν τα διάφορα ταλέντα τους προκειμένου να ολοκληρώσουν μια σειρά από προκλήσεις, παζλ, γρίφους, προβλήματα λογικής και δραστηριότητες που στοχεύουν στην ανάπτυξη των δημιουργικών λύσεων για να σπάσουν έναν κώδικα. Για να νικήσουν θα πρέπει να εισάγουν τον κώδικα σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και να ξεκλειδώσουν το κουτί πριν τελειώσει ο χρόνος! Το Beat the Box βγήκε στην αγορά το 2016 και διανεμήθηκε μέσω του δικτύου της Catalyst Global. Δεν είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο έγινε ανάρπαστο και διάσημο ανάμεσα στις 52 χώρες από τις οποίες εκπροσωπείται η Catalyst.

Έχει κεντρίσει την περιέργεια και την φαντασία οργανισμών από όλο τον κόσμο, και ο ανταγωνισμός φτάνει στα ύψη! Αυστηροί κανόνες έχουν θεσμοθετηθεί για να εξασφαλίσουν ότι οι βαθμολογίες έχουν παρθεί και καταγραφεί επακριβώς. Το νέο σημείο αναφοράς, που καθορίστηκε από την DStv Digital Media, είναι τώρα ένας απίστευτος χρόνος 55 λεπτών και 30 δευτερόλεπτων. Με εκατοντάδες ομάδες σε 6 ηπείρους που συμμετέχουν σε αυτό τη την μοναδική εκδήλωση ανάπτυξης της ομαδικότητας, για πόσο καιρό θα παραμένει αυτό το ρεκόρ στην κορυφή; Θα μπορούσε μήπως να γίνει σε λιγότερο από 55 λεπτά;

Το πρόγραμμα με την DStv Digital Media αποτελεί μέρος ενός συνεχούς προγράμματος κατάρτισης και ανάπτυξης ομαδικότητας το οποίο ξεκίνησε το 2016. Το πρόγραμμα, σχεδιασμένο με μοναδικό τρόπο από την Dream Team Catalyst της Νότιας Αφρικής σε στενή συνεργασία με την DStv Digital Media, εξασφαλίζει διαρκή και αξιοσημείωτα αποτελέσματα για καιρό μετά το πέρας των δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με το πρόγραμμα Ενορχήστρωση! ένα άλλο ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα ανάπτυξης ομαδικότητας από την παγκοσμίου εμβέλειας γκάμα προϊόντων της Catalyst, κατά την διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες πρέπει μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες να μάθουν κάποιο όργανο, ένα μουσικό κομμάτι και τέλος να παίξουν όλοι μαζί σαν ορχήστρα. Η χαρά που πηγάζει μέσα από την συνεργασία, είναι φανερή στα πρόσωπα των συμμετεχόντων και φέρνει δάκρυα χαράς και συγκίνησης σε όσους παρακολουθούν το βίντεο της παράστασης! Κατά το επόμενο βήμα του προγράμματος, ομάδες από το DStv Digital Media συμμετέχουν σε εργαστήρια FreshBiz, που προάγουν την εκπαίδευση μέσω του παιχνιδιού και αναπτύσσει την επιχειρηματική σκέψη. Στο πρόγραμμα Fresh Biz που παρέχεται μέσω του παγκόσμιου δικτύου Catalyst έχουν συμμετάσχει πάνω από 50.000 άτομα σε εργαστήρια σε 20 χώρες με τεράστια επιτυχία.

Η DStv Digital Media κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Career στην Αφρική διατηρώντας την ισχυρή φήμη του ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κανείς. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Dream Team Catalyst παρείχε εκδηλώσεις γεμάτες διασκέδαση, διοργανώνοντας προγράμματα ανάπτυξης της ομαδικότητας και εκπαίδευσης οι οποίες χτίζουν την εμπιστοσύνη, συνεργασία και επικοινωνία για να βελτιώσουν την εργασιακή ευημερία για τα στελέχη και άριστα αποτελέσματα για τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων