Η Office Products Depot δυναμικά στο Διεθνές Συνέδριο

Δημοσιεύθηκε στις 3 Μαΐ 2015

Το προσωπικό της Office Products Depot από όλη τη Νέα Ζηλανδία πρόσφατα είχε το Εθνικό του Συνέδριο στο Trinity Wharf στο Tauranga στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας. Επιλέχθηκε το Boom Time για να ξεκινήσουν την εκδήλωση δυνατά και να δημιουργήσουν μια κοινή εμπειρία από την αρχή.

Τι συνέβη αυτή την ημέρα;

Στο Boom Time, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και παρουσιάζουν μια άρτια μουσική παράσταση σε λιγότερο από 20 λεπτά! Κατά την προετοιμασία για τη δοκιμασία που αναμενόταν, οι συμμετέχοντες εξοπλίστηκαν με "BOOM WHACKERS" και ξεκίνησαν μια προθέρμανση. Μόλις οι συμμετέχοντες ένιωσαν αυτοπεποίθηση με τα αντικείμενα της δραστηριότητας, ξεκίνησαν μια περίπλοκη διαδικασία εκμάθησης τύπου "Guitar Hero", προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στο ρυθμό και το συγχρονισμό.

Στη συνέχεια, καθώς τα φώτα χαμήλωσαν, οι συμμετέχοντες παρουσίασαν μέσω συνεργασίας, μια ερμηνεία βασισμένη στον ρυθμό του κομματιού "I got a feeling" των Black Eyed Peas.

Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Αυτό που ξεκίνησε ως μουσική ασυμφωνία είχε μετατραπεί σε άρτια συγχρονισμένη μουσική παραγωγή. Οι συμμετέχοντες, "μεθυσμένοι" από το αποτέλεσμα, ήταν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσουν το Εθνικό τους Συνέδριο με ένα αίσθημα ενότητας εξαιτίας αυτού που είχαν πετύχει όλοι μαζί!

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων