Η Turners γκαζώνει στο Villa Maria Estate

Δημοσιεύθηκε στις 28 Απρ 2015

Διοργανωμένο από τους συνεργάτες της Catalyst Global στην Νέα Ζηλανδία, την Team Up Events, ομάδες από την Turners συναντήθηκαν σε ένα θέρετρο δίπλα σε λίμνη, στο Villa Maria Estate και τους προκάλεσαν να φτιάξουν ένα πραγματικού μεγέθους αγωνιστικό αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 από χαρτόκουτα σε λιγότερο από τρεις ώρες. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο σετ από χαρτόνι, οδηγίες, εργαλεία και άξονες, η κάθε ομάδα έπρεπε να συνεργαστεί για να σχεδιάσει μια στρατηγική η οποία θα τους καθιστούσε ικανούς να συνεργαστούν όλοι ανεξαιρέτως για να κατασκευάσουν γρήγορα, ακριβέστατα και αποτελεσματικά το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Όταν η κάθε ομάδα είχε ολοκληρώσει την κατασκευή του αυτοκινήτου, ξεκίνησαν να το διακοσμούν με εταιρικά σήματα και έπρεπε να επιλέξουν και έναν οδηγό για το αμάξι τους! Τα αμάξια μπήκαν στην σειρά στη γραμμή εκκίνησης, οι συμμετέχοντες είχαν ντυθεί με αγωνιστικές φόρμες, η καρό σημαία κυμάτισε και έπρεπε να τερματίσουν μια πίστα 120 μέτρων όπου στον τερματισμό οι ομάδες τους ζητωκραύγαζαν από χαρά!

Οι ομάδες συγκεντρώθηκαν κάτω από την αψίδα του τερματισμού και έλαμπαν από χαρά χάρη σε μια καταπληκτική ομαδική προσπάθεια να μεταμορφώσουν ένα σωρό από χαρτόνια σε ένα πιστό αντίγραφο ενός αυτοκινήτου F1.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων