Οι υπάλληλοι της Metso γνωρίζονται μεταξύ τους!

Δημοσιεύθηκε στις 22 Μαΐ 2015

Η Metso έψαχνε για μια ομαδική δραστηριότητα όπου οι άνθρωποι θα είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να δράσουν μαζί και να ολοκληρώσουν τη δραστηριότητα αφήνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα τους. Επίσης, ήθελαν η δραστηριότητα να είναι γεμάτη ενέργεια και να υπάρχει μια μοναδική επίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το Corporate Bodybuilding ήταν η ιδανική επιλογή. Οι συμμετέχοντες ντύθηκαν με τα χρώματα της εταιρείας και μεταφέρθηκαν σε συγκεκριμένες θέσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

"Την ημέρα εκείνη λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων, ο αριθμός των συμμετεχόντων έπεσε δραματικά. Έμεινα έκπληκτος με το γεγονός ότι το λογότυπο της Metso έδειχνε υπέροχο παρά τους λίγους συμμετέχοντες. Η Catalyst Finland ήταν έμπειρη για να βρει το σωστό σημείο για γύρισμα, τα κατάλληλα χρώματα για το λογότυπο, να μας μοιράσει T-shirts που ταίριαζαν με αυτά τα χρώματα λαμβάνοντας το φως της ημέρας και τις σκιές υπόψη. Ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε η δραστηριότητα αποτέλεσε έκπληξη ακόμη και για εμένα, πράγμα το οποίο ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία από την πλευρά μου ως διοργανωτή. Και όλοι μας περάσαμε φανταστικά! Η μουσική, ο χορός και οι σύντομες διασκεδαστικές δράσεις που είχαν σκοπό να ενισχύσουν τη διάθεση δε φαίνονται στο βίντεο αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο πόσο επιτυχημένη ήταν η δραστηριότητα. Όλοι μας έχουμε ακόμη χαμόγελα στα πρόσωπα μας. Ένα επιπλέον bonus είναι το γεγονός ότι τώρα έχουμε ένα φανταστικό βίντεο για να χρησιμοποιούμε εντός της εταιρείας. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπέροχη συνεργασία! Δε διστάζω να σας προτείνω σε όλους."

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων