Η Kingfisher γιορτάζει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Δημοσιεύθηκε στις 8 Φεβ 2018

Ως μέρος των εορτασμών της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, η κορυφαία εταιρεία λιανικής σε προϊόντα βελτίωσης του σπιτιού, η Kingfisher, συμμετείχε σε μια εορταστική δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Μια δημιουργική, μουσική και χορευτική εμπειρία ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, το Dragon Squad ήταν η ιδανική επιλογή!

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα;

Μετά από μια σύντομη παρουσίαση για τη σημασία το Δράκου στην κουλτούρα της Ασίας, η ομάδα της KSO από το Χονγκ Κονγκ χωρίστηκε σε 12 μικρότερες ομάδες και τους δόθηκαν σχέδια για να δημιουργήσουν έναν Κινέζικο Δράκο. Οι ομάδες ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να αναθέτουν ρόλους. Τα μέλη της ομάδας ξεκίνησαν να συναρμολογούν το κεφάλι και την ουρά του τεράστιου πλάσματος τους. Μάτια, βλεφαρίδες, δόντια και ένα κινούμενο σαγόνι ενώθηκαν μεταξύ τους.

Μετά την κατασκευή του κεφαλιού και της ουράς του δράκου ξεκίνησε η διακόσμηση. Προσθέτοντας μπογιά, χρώμα και το προσωπικό στυλ κάθε ομάδας, το μυθικό πλάσμα ζωντάνεψε.

dragon dance hong kong kso


Μια σειρά μουσικών εργαστηρίων και εργαστηρίων χορογραφίας διοργανώθηκαν με τους αντιπροσώπους από κάθε ομάδα να είναι υπεύθυνοι για την επιλογή της μουσικής και τη δημιουργία χορευτικών κινήσεων για τον χορό του Δράκου. Οι αρχηγοί των ομάδων επιβεβαίωσαν ότι τα μέλη της ομάδας τους θα συμβάδιζαν με την παράδοση του χορού του δράκου για την υπόλοιπη ομάδα με βραβεία για την Καλύτερη Ομαδική Παράσταση και τον Καλύτερα Διακοσμημένο Δράκο. Έπειτα, οι ομάδες έκαναν εξάσκηση ζωντανεύοντας το Δράκο τους με μια μοντέρνα παραλλαγή ενός παραδοσιακού χορού. Ο γεμάτος ζωντάνια και συμβολικός Χορός του Δράκου είναι μια ευλογία που φέρνει τύχη και πλούτη την επόμενη χρονιά.

“Το Dragon Squad είναι μια εξαιρετική δημιουργική δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που παρέχει δέσμευση της ομάδας και συντονισμό σε όλους όσους συμμετέχουν. ”

Valerie Cussenot ,Γενική Διευθύντρια KSO, Hong Kong

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων