Δέσιμο ομάδας με τη δύναμη της μουσικής

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2017 από Alexandra Pett

Η Eventology, σε συνεργασία με την Tom Lee Music, είναι στην ευχαρίστηση να ανακοινώσει την πρόσφατη επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης Orchestrate! την πρωτοπόρο αυτή δραστηριότητα ανάπτυξης της ομαδικότητας που διοργανώθηκε ποτέ στην Αμερική.

Υπό την ηγεσία της Μαέστρου Edette Gagné και την ομάδα της από επαγγελματίες μουσικούς, σε μόλις 90 λεπτά, 350 άτομα, χωρίς να γνωρίζουν απαραίτητα κάποιο μουσικό όργανο, μεταμορφώθηκαν σε μια ολοκληρωμένη ορχήστρα!

Κατά την εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο Whistler,BC το σύνολο των συμμετεχόντων χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες που θα έπαιζαν συγκεκριμένες κατηγορίες μουσικών οργάνων, μεταξύ των οποίων βιολιών, κλαρινέτων, βιόλων, τσέλων και τρομπονιών. Κάθε ομάδα ακολουθούσε τις οδηγίες των επαγγελματιών μουσικών με σκοπό να παίξουν ένα από τα πιο γνωστά και συναισθηματικά κομμάτια της ορχηστρικής μουσικής.

“Οι συμμετέχοντες δεν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά έπρεπε επίσης να ακούν ο ένας τον άλλο, να βλέπουν τον δάσκαλο και τους προπονητές τους και να προσαρμόσουν αυτό που έπαιζαν και να συνεργαστούν, με όλη την ομάδα- και όλα αυτά ζώντας την απόλυτη διασκέδαση” δήλωσε η Ellery Ferguson, Εκπαιδευτική διευθύντρια της Tom Lee Music.

Στο τέλος του 45λεπτων συναντήσεών τους, οι ομάδες επέστρεφαν μαζί σε μια αίθουσα για να παίξουν αυτά που είχαν μάθει με τους εκπαιδευτές τους, σαν μια ολόκληρη ομάδα, υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου.

“Στα 20 χρόνια προϋπηρεσίας μου στην διοργάνωση εκδηλώσεων ανάπτυξης ομαδικότητας, δεν έχω δει τέτοια συναισθηματική αντίδραση σε μια εκδήλωση. Φέρνοντας όλους μαζί σε έναν χώρο για να παίξουν αυτό που είχαν μάθει, έφερε δάκρυα χαράς στο φινάλε και προκάλεσε διάπλατα χαμόγελα. Ήταν τόσο συναρπαστικό το να βλέπεις 350 άτομα να δουλεύουν μαζί σε πλήρη συνεργασία έχοντας εκπαιδευτεί μόνο για λίγα λεπτά για να αναπτύξουν ένα νέο ταλέντο,” δήλωσε η Alexandra Pett, CEO της Eventology.
“Η τελική παράσταση δεν κάτι λιγότερο από εκπληκτική και μια ανάμνηση με την οποία θα χαμογελάσω για χρόνια. κανείς δεν ήθελε να φύγει, αλλά να συνεχίσει να παίζει και να απολαμβάνει τη μουσική που συνέθεταν", πρόσθεσε ο Ferguson.

Η Eventology, με έδρα τη Squamish, BC, έχουν πωλούν και προωθούν στον Καναδά τα προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst Global. Η Eventology, γνωστή και ως Catalyst Canada, μαζί με τους συνεργάτες της Catalyst Global σε ολόκληρη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο, χαίρονται που συνεχίζουν να διοργανώνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανάπτυξης της ομαδικής συνεργασίας, καθώς και να φιλοξενούν άλλες αποτελεσματικές και ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες του πελάτη, πρώτης τάξης εκδηλώσεις.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων