Deloitte Senior Partners Conference Orchestrate

Η Deloitte ξεκινάει το συνέδριο με επευφημίες

Δημοσιεύθηκε στις 12 Νοε 2013

Παίρνοντας πενήντα εθελοντές από την Deloitte μαζί με μια αισιόδοξη συμπεριφορά εστιασμένη στο «μπορώ να το κάνω» και με μια εκπληκτική εκδήλωση, η Deloitte άνοιξε το Συνέδριο για τα Ανώτερα Στελέχη με όρθιες επευφημίες.

Ιστορικό

Με δικά τους λόγια, η Deloitte είναι η «φίρμα μέσω της οποίας δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε ανεξάρτητες εταιρείες από όλο τον κόσμο συνεργάζονται για να παρέχουν ελέγχους, οικονομικές συμβουλές, διαχείριση κινδύνων και φορολογικές υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες». Μια από τις "κορυφαίες 4" εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών , η Deloitte προσλαμβάνει μερικά από τα πιο περιζήτητα ταλέντα στον κόσμο και συνεχίζει να αναπτύσσεται με την μία επιτυχία να διαδέχεται την επόμενη.

egi:live communication ειδικεύονται στην παροχή εξατομικευμένων στρατηγικών εκδηλώσεων για τους ηγέτες παγκόσμιων εταιρειών. Με 20 χρόνια εμπειρίας, βοηθούν τις φιλόδοξες, πολυεθνικές εταιρείες να πετύχουν εξαιρετική και βιώσιμη ανάπτυξη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο μπορούν να μοιράζονται τη γνώση και τις προσδοκίες τους και να προωθούν τη στρατηγική της εταιρείας τους.

Η επιλογή της Catalyst και του προγράμματος Orchestrate!

egi:live,σε συνεργασία με την Deloitte, προσέγγισαν την Catalyst αναζητώντας ένα ζωντανό πρόγραμμα για να ανοίξει το Συνέδριο των Ανώτερων Στελεχών της Deloitte. Η εκδήλωση έπρεπε να αντανακλά τις βασικές αξίες της Deloitte και να υπογραμμίζει τη θετική και αισιόδοξη στάση της..

Ψάχναμε μια μοναδική και σχεδιασμένη στα μέτρα μας, εκδοχή και το Orchestrate! ήταν η τέλεια λύση.

Την ημέρα εκείνη

Τη νύχτα πριν από την έναρξη του Συνεδρίου για τα Ανώτερα Στελέχη, πενήντα εθελοντές της Deloitte έφτασαν στο ξενοδοχείο για μια ενημέρωση γεμάτη εκπλήξεις. Δεν ήξεραν τι να περιμένουν, μαζεύτηκαν στο μπαρ, ενώ δίπλα τους περίμενε μια ομάδα επαγγελματιών μουσικών με πενήντα ορχηστρικά όργανα.

Οι πόρτες έκλεισαν πίσω τους, και ο μαέστρος εξήγησε ότι οι εθελοντές θα αναλάμβαναν να "ανοίξουν" Συνέδριο των Ανώτερων Στελεχών, με μια ζωντανή εμφάνιση, την επόμενη μέρα δίνοντας μια συμφωνική παράσταση.!

Χρησιμοποιώντας το δοκιμασμένο πρόγραμμά μας, το Orchestrate! , οι εθελοντές εργάστηκαν σκληρά για τις επόμενες δύο ώρες για να επιτύχουν ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσής τους από εκκολαπτόμενους προστατευόμενους σε πραγματική συμφωνική ορχήστρα, egi:live ήταν σε ετοιμότητα για να αιχμαλωτίσουν τα συναισθήματα των εθελοντών στο βίντεο και να καταγράψουν σύντομες συνεντεύξεις.

Το επόμενο πρωί, μετά από μια τελική πρόβα και πρόβα ρούχων, τα σκηνικά είχαν στηθεί. Μόλις οι αντιπρόσωποι των Ανώτερων Στελεχών είχαν καθίσει στις θέσεις τους, ένα εναρκτήριο βίντεο εξηγούσε την πρόκληση που είχαμε στήσει. Η ορχήστρα κατόπιν, καλωσορίστηκε επί σκηνής και επικράτησε παντού ησυχία όταν ο μαέστρος χτύπησε για πρώτη φορά την μπαγκέτα του. Μπροστά σε 700 άτομα- στα αφεντικά τους! – οι εθελοντές έδωσαν μια αδιάλειπτη παράσταση και ολοκλήρωσαν μπροστά σε ένα κοινό που σηκώθηκε όρθιο για να τους αποθεώσει.

Επιστροφή στην επένδυση

  • Το Orchestrate! πρόβαλε με επιτυχία τα επιτεύγματα, την επιτυχία και τη στάση των ανθρώπων της Deloitte.
  • Γιόρτασε την επιτυχία και βοήθησε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που ήταν ελκυστικό και φρέσκο για το κοινό.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων