Η Microsoft επικεντρώνεται στη δυναμική της ομάδας

Δημοσιεύθηκε στις 26 Φεβ 2015

Η πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, Microsoft, έχει δημιουργική διασκέδαση και επικεντρώνεται στη δυναμική της ομάδας με τη δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst, Team Torque.

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα;

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομάδες από την Microsoft να συμμετέχουν σε μια σειρά από δοκιμασίες με σκοπό να κερδίσουν κομμάτια για να συνθέσουν τα μοντέλα των αμαξιών της ομάδας τους δοκιμάζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική της ομάδας. Αξιοποιώντας τις δεξιότητες σχεδιασμού έργου, κατασκεύασαν το αυτοκίνητο ως ομάδα και στη συνέχεια αντλώντας ιδέες από τις συλλογικές δημιουργικές δεξιότητές τους σχεδίασαν και διακόσμησαν με πανό και διαφημιστικά υλικά για να υποστηρίξουν και να ζητωκραυγάσουν για την ομάδα τους!

Οι ομάδες πήραν θέση στην εκκίνηση και όταν οι σημαία έπεσε, οι «διορισμένοι» μηχανικοί πίεσαν αέρα μέσα στον πύραυλο αναγκάζοντας το αμάξι να ξεκινήσει και να μπει στην πίστα. Οι συμμετέχοντες από την Microsoft ζητωκραύγαζαν για την ομάδα τους με τους συντονιστές τους να τους ξεσηκώνουν, κυματίζοντας πανό και σημαίες! Το photo finish!! Αλλά στο τέλος, θα μπορούσε να υπάρξει μόνο ένας νικητής και το αμάξι που έφτασε μακρύτερα και πιο ίσια στην πίστα ανακηρύχθηκε νικητής.

Αποτελέσματα

Το ηθικό της ομάδας της Microsoft ήταν πραγματικά υψηλό. Απόλαυσαν στο έπακρο κάθε πλευρά της εκδήλωσης. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες είπαν πόσο διασκεδαστικό ήταν να συμμετέχεις ενεργά σε κάτι δημιουργικό και χειροπιαστό. Και φυσικά, όλοι απόλαυσαν το ανταγωνιστικό πνεύμα του τελικού αγώνα!

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων