Ντόπια παιχνίδια στο ταξίδι στις Φιλιππίνες

Δημοσιεύθηκε στις 25 Ιουν 2015

Το Shangri-La’s Mactan Resort and Spa στο Σεμπού φιλοξένησε 200 υπαλλήλους από μια πολυεθνική εταιρεία βιομηχανικών προϊόντων σε ένα ταξίδι αποδοτικότητας στις Φιλιππίνες. Η ομάδα συγκεντρώθηκε υπό πολύ ζεστές καιρικές συνθήκες για να συμμετάσχει στο Two Tribes, μια ολυμπιάδα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος με ντόπια αθλήματα. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες που διακόσμησαν τους εαυτούς τους με μπλε και κόκκινο χρώμα για να αναγνωρίζουν τους συντρόφους τους!

Το Two Tribes είναι ένας εορτασμός των ντόπιων αθλημάτων από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Ξεκινώντας τη Δράση!

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι φυλές μπήκαν αμέσως στην δράση συμμετέχοντας σε μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων φυλετικών δοκιμασιών. Το διασκεδαστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον σήμαινε ότι παρά το γεγονός ότι οι δοκιμασίες ήταν σωματικές, όλοι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και να παίξου για την ομάδα τους. Μέχρι να φτάσουν στην τελευταία δοκιμασία μεταξύ της Μπλε και Κόκκινης φυλής, οι ζητωκραυγές, οι φωνές και τα γέλια πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα.

Ανακοίνωση Νικητών

Η Κόκκινη Φυλή νίκησε στο σύνολο των δραστηριοτήτων με τη συνολική βαθμολογία των 77 χρυσών πλακών ενώ η Μπλε ομάδα απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Παράστασης Haka.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων