Go Team Wellbeing

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα με θέμα την υγεία και την ευεξία

30 λεπτά - 1.5 ώρες
Σε Εσωτερικό Χώρο
Ανταγωνιστική Δραστηριότητα
4 - Απεριόριστο

Σχετικά με

Το Go Team Wellbeing είναι μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την ικανότητά τους να προσαρμοστούν στις συχνές αλλαγές και να δημιουργήσουν μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, οι συμμετέχοντες ολοκληρώνουν προκλήσεις σαν ομάδα που εστιάζουν στο θέμα της ευημερίας. Οι προκλήσεις ευεξίας είναι διασκεδαστικές, γοητευτικές και πάνω απ 'όλα αποτελεσματικές. Οι δοκιμασίες επικεντρώνονται σε μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών ιδεών για μια υγιεινή διατροφή που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες παράγουν. τη στάση και την κίνηση, τη σύνδεση με τη φύση και τη σημασία των διαλειμμάτων για την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων. Οι δραστηριότητες μπορούν να πάρουν ποικίλες μορφές και μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν με τις ανάγκες της ομάδας σας.

Αξιοποιώντας την βραβευμένη εφαρμογή Go Team, οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν μαζί ως ομάδα στο γραφείο, στο χώρο ενός συνεδρίου ή σε μια άλλη εξωτερική τοποθεσία που εσείς έχετε επιλέξει. Το Go Team Wellbeing είναι επίσης διαθέσιμο για ομάδες που εργάζονται εξ αποστάσεως. Στην ηλεκτρονική μας έκδοση για απομακρυσμένες ομάδες, οι συμμετέχοντες καλούνται στη δραστηριότητα με ένα QR code και λαμβάνουν σαφείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης της εφαρμογής και εισαγωγής στο παιχνίδι. Οι συμμετέχοντες συνδέονται μέσω τηλεδιάσκεψης με μεγαλύτερες ομάδες που συνεργάζονται σε δραστηριότητες. Οι έμπειροι facilitators της ομάδας μας θα είναι συνδεδεμένοι μαζί σας για να καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες και να βοηθήσουν τις ομάδες σε ότι χρειαστούν.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Στις μέρες μας είναι περισσότερο από ποτέ σημαντικό να είμαστε δεκτικοί σε νέες προσεγγίσεις, να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε σε αλλαγές και να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης στον εργασιακό χώρο. Η σύνδεση, η δημιουργική επιχειρηματική σκέψη και η πνευματική εστίαση και συγκέντρωση είναι απαραίτητες. Η ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, της σωματικής και ψυχικής υγείας, η ενίσχυση της ευτυχίας και η φροντίδα του ατόμου είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία όλων. Το Go Team Wellbeing θα βοηθήσει τα μέλη της ομάδας σας να αναπτύξουν και να ενισχύσουν αυτές τις δεξιότητες.

Το Go Team Wellbeing δημιουργήθηκε ειδικά για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα "συναισθηματικά ευφυές γραφείο" και να διατηρήσετε ομάδες με υψηλή απόδοση. Οι δεξιότητες και η γνώση που αποκτούν οι συμμετέχοντες θα τους βοηθήσουν τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή και θα έχουν μακροχρόνια θετική επίδραση. Το Go Team Wellbeing εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες για το πώς θα κάνουν τα πλεονεκτήματά τους ευεργετικά για όλη την ομάδα. Τα μέλη της ομάδας αναπτύσσουν δεξιότητες για ομαλή και θετική επικοινωνία με τους συναδέλφους τους. Το πρόγραμμα τους βοηθά να δημιουργήσουν ένα θετικό συναισθηματικό περιβάλλον και έτσι να διευκολύνουν πιο αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας. Το Go Team Wellbeing βοηθά τα μέλη της ομάδας σας να βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση τους, να παραμένουν ήρεμοι και δραστήριοι. Τους ενθαρρύνει να επικεντρωθούν στο γεγονός ότι είναι οι δημιουργοί του επιθυμητού τρόπου ζωής τους καθώς και του μέλλοντός τους.

remote team building

Remote Team Activity

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για άτομα που εργάζονται από απόσταση. Η ομάδα σας μπορεί να εργάζεται από το σπίτι, από διαφορετικές τοποθεσίες γραφείων ή από διαφορετικές χώρες! Σας αρέσει αυτή η δραστηριότητα αλλά θέλετε 'πρόσωπο με πρόσωπο' ή 'υβριδική' λύση; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτή την εμπειρία στις ανάγκες της ομάδας σας.

Web and App based team building δραστηριότητες
Γνωρίζετε ότι διαθέτουμε δραστηριότητες τόσο μέσω Web όσο και μέσω App για smartphones και tablets; Ρωτήστε μας για να ανακαλύψετε ποιες από αυτές ταιριάζουν καλύτερα στην ανάγκη της δικής σας ομάδας.


Contact Us