Το Δίκτυο της Catalyst Team Building

Το δίκτυο της Catalyst Team Building είναι η μεγαλύτερη κοινότητα βιωματικής εκπαίδευσης και team building δραστηριοτήτων στον κόσμο με αποκλειστικούς συνεργάτες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 90 χώρες . Πιστεύουμε από κοινού στη δύναμη των δραστηριοτήτων ομαδικής ανάπτυξης ως μια σημαντική παράμετρο για τη βελτίωση της κουλτούρας μιας εταιρείας και την αύξηση των αποτελεσμάτων της. Το δίκτυο μας αποτελείται από 45 κορυφαίες εταιρείες βιωματικής εκπαίδευσης και team building δραστηριοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Μοιραζόμαστε ιδέες, πόρους, βέλτιστες πρακτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε εξαιρετικές εμπειρίες, οι οποίες να είναι στοχευμένες, κοινωνικά υπεύθυνες και μεγάλης σημασίας για τους οργανισμούς - πελάτες μας. Με τόσους εξειδικευμένους και παθιασμένους ανθρώπους στο δίκτυο μας, με τοπική και πολιτιστική επίγνωση του χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δραστηριότητα και για εσάς.

Επιλέξτε σε μια περιοχή για να βρείτε τον αντιπρόσωπο του δικτύου μας στη χώρα σας ή επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της Catalyst Global και θα σας κατευθύνουμε εμείς.

catalyst asia zone
Catalyst Asia Zone

Ενωμένοι με στόχο να φέρουμε την αλλαγή σε κάθε άτομο ξεχωριστά και σε οργανισμούς σε όλη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού με τα προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης και team building της Catalyst.

Διαβάστε περισσότερα
EUro zone
Catalyst Euro Zone

Οι κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιωματικής εκπαίδευσης και team building δραστηριοτήτων συνεργάζονται για να σας παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα
americas-zone
Catalyst Americas Zone

Συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τις καλύτερες πρακτικές για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της Catalyst ενισχύουν την αλλαγή σε οργανισμούς σε ολόκληρη την Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα
africa middle east
Catalyst Africa & Middle East

Συνεργαζόμαστε για να υλοποιούμε τα προϊόντα της Catalyst σε πελάτες στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα