Δίκτυο της Catalyst Team Building

Το δίκτυο της Catalyst Team Building είναι η μεγαλύτερη κοινότητα με παρόχους ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος στον κόσμο με αντιπροσώπους σε περισσότερες από 50 χώρες. Πιστεύουμε από κοινού στη δύναμη των δραστηριοτήτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος ως ένα εσωτερικό κομμάτι για τη βελτίωση της κουλτούρας μιας εταιρείας και για την αύξηση των κερδών της. Το δίκτυο μας αποτελείται από 45 κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος με τις οποίες συνεργάζεται σε καθημερινή βάση. Μοιραζόμαστε ιδέες, πόρους, τις καλύτερες πρακτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε εμπειρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, οι οποίες είναι σχετικές, κοινωνικά υπεύθυνες και μεγάλης σημασίας για τους πελάτες μας. Με τόσους εξειδικευμένους, παθιασμένους ειδικούς στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος στο δίκτυο μας, με τοπική και πολιτιστική επίγνωση της τοποθεσίας τους είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να φτιάξουμε την καλύτερη δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για εσάς.

Πατήστε σε μια περιοχή για να βρείτε τον αντιπρόσωπο του δικτύου μας στη χώρα σας ή επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της Catalyst Global και θα σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

catalyst asia zone
Catalyst Asia Zone

Ενωμένοι με στόχο να φέρουμε την αλλαγή σε κάθε άτομο ξεχωριστά και σε οργανισμούς σε όλη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού με τα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ομαδικότητας της Catalyst.

Διαβάστε περισσότερα
EUro zone
Catalyst Euro Zone

Οι Ευρωπαϊκές εταιρείες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος και διαχείρισης εκδηλώσεων συνεργάζονται για να παρέχουν συνεχή και μοναδικά αποτελέσματα σε οργανισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα
americas-zone
Catalyst Americas Zone

Συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τις καλύτερες πρακτικές για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst φέρνουν αλλαγή σε οργανισμούς σε ολόκληρη την Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα
africa middle east
Catalyst Africa & Middle East

Συνεργαζόμαστε για να παραδώσουμε τα προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst σε πελάτες στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα