Προσφέροντας με την B1G1 Business for Good

Η συνεργασία της Catalyst με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλληλεγγύης, Buy1GIVE1, μας επιτρέπει να κάνουμε τη διαφορά σε ανθρώπους και κοινότητες που έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst έχουμε αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Η Catalyst Global κάνει όντως τη διαφορά μέσω της ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Στην Catalyst κάνουμε τη διαφορά πέρα από τα απλά λόγια και από ότι μπορεί να περιμένετε. Κάθε φορά, οπουδήποτε στον κόσμο όταν κάποιος συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα της Catalyst Global με έναν από τις συνεργάτες του δικτύου της, η Catalyst Global βοηθάει ένα από τα καλύτερα προγράμματα αλληλεγγύης του B1G1. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Οι συνεργάτες του δικτύου που είναι μέλη της B1G1 συνεισφέρουν επίσης κάθε φορά που διεξάγουν ένα πρόγραμμα!

B1G1 - Ένα Μοναδικό Μοντέλο Προσφοράς

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στο B1G1. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα αλληλεγγύης, ο οργανισμός B1G1 βοηθάει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο ενσωματώνοντας δραστηριότητες αλληλεγγύης στις καθημερινές τους λειτουργίες για να δημιουργήσουν μοναδικές Ιστορίες Προσφοράς. Κάθε συναλλαγή της επιχείρησης (και ως αποτέλεσμα η καθημερινή σας δραστηριότητα) μπορεί να επηρεάσει τις ζωές κάποιων ακόμη κι αν προσφέρετε 1 λεπτό από τα χρήματα σας.

Ένας Ενάρετος Κύκλος

Για εμάς στην Catalyst, ολοκληρώνει έναν "ενάρετο κύκλο": υπέροχος σχεδιασμός παιχνιδιών, μοναδικό αντίκτυπο σε όλους τους συμμετέχοντες και στις επιχειρήσεις τους κάνοντας σπουδαία πράγματα μαζί με εσάς.

Our Giving Impacts