Προσφέροντας μέσω του B1G1 - Business for Good

Η συνεργασία της Catalyst με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλληλεγγύης, Buy1GIVE1, μας επιτρέπει να κάνουμε τη διαφορά για ανθρώπους και κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα της Catalyst δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Η Catalyst Global κάνει όντως τη διαφορά μέσω της προγραμμάτων βιωματικής εκπαίδευσης και team building δραστηριοτήτων. Στην Catalyst κάνουμε τη διαφορά πέρα από τα απλά λόγια και το ότι μπορεί να περιμένετε. Κάθε φορά, οπουδήποτε στον κόσμο, όταν κάποιος συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα της Catalyst Global μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, η Catalyst Global βοηθάει οικονομικά ένα από τα καλύτερα προγράμματα αλληλεγγύης στον κόσμο, αυτό του B1G1. Αλλά δεν σταματάμε μόνο εδώ. Οι συνεργάτες του δικτύου μας, που είναι μέλη του B1G1, συνεισφέρουν επίσης κάθε φορά που διεξάγουν ένα πρόγραμμα για τον οργανισμό ή την εταιρεία σας!

B1G1 - Ένα Μοναδικό Μοντέλο Προσφοράς

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στο B1G1. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα αλληλεγγύης, ο οργανισμός B1G1 βοηθάει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο ενσωματώνοντας δραστηριότητες αλληλεγγύης στις καθημερινές τους λειτουργίες προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικές "Ιστορίες Προσφοράς". Κάθε συναλλαγή της επιχείρησης (και ως αποτέλεσμα της καθημερινής σας δραστηριότητας) μπορεί να επηρεάσει τις ζωές κάποιων, ακόμη κι αν προσφέρετε μόνο 1 λεπτό από τα χρήματα σας.

Ένας Ενάρετος Κύκλος

Για εμάς στην Catalyst Global, με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται ένας "ενάρετος κύκλος": Υπέροχος σχεδιασμός, μοναδικές εμπειρίες, σπουδαίες και αξέχαστες συνεργασίες μαζί σας.

Our Giving Impacts