Κοινωνική Ευθύνη με Αντίκτυπο

Το να είσαι μέλος του δικτύου της Catalyst και η ισόβια συνεργασία με την παγκόσμια καινοτομία προσφοράς, Buy1GIVE1, επιτρέπει την Catalyst Ελλάδας να κάνει τη διαφορά στους ανθρώπους και τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Για κάθε συμμετέχοντα σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst Ελλάδας, δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό B1G1.

Βιώσιμοι Στόχοι Ανάπτυξης για τα Ηνωμένα Έθνη

Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη, η οποία υιοθετήθηκε από όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών το 2015, παρέχει ένα κοινό σχέδιο ειρήνης και ευημερίας για τους ανθρώπους και τον πλανήτη τώρα και στο μέλλον.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι 17 Βιώσιμοι Στόχοι Ανάπτυξης (SDGs), οι οποίοι αποτελούν μια επείγουσα κλήση σε όλες τις χώρες - αναπτυγμένες και υπό ανάπτυξη - να δράσουν κάνοντας μια παγκόσμια συνεργασία. Αναγνωρίζουν ότι ο τερματισμός της φτώχειας και άλλες στερήσεις πρέπει χέρι χέρι με τις στρατηγικές που βελτιώνουν την υγεία και την εκπαίδευση, μειώνουν την ανισότητα και ωθούν την οικονομική ανάπτυξη - ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν την κλιματική αλλαγή και εργάζονται να διαφυλάξουν τους ωκεανούς και τα δάση μας.

UN Sustainable Development Goals

Η Συνεισφορά μας στους SDGs

Στην Catalyst στόχος μας είναι να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις και σε κάθε άτομο ξεχωριστά μέσα από την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα. Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα της Catalyst προσφέρουμε σε ένα από τα ειδικά επιλεγμένα projects του οργανισμού B1G1.

Το B1G1 συνδέει κάθε προσφορά και αντίκτυπο που δημιουργείται στους Βιώσιμους Στόχους Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Έτσι, προσφέροντας αντίκτυπα συνεισφέρουμε άμεσα στους 17 Βιώσιμους Στόχους Ανάπτυξης βοηθώντας στην καταπολέμηση της φτώχειας, της ανισότητας και της αδικίας, και αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή μέχρι το 2030.

Οι επιχειρήσεις είναι η βασική δύναμη για το καλό στον κόσμο μας σήμερα

Το να είσαι μέλος του B1G1 σημαίνει ότι είμαστε μέρος του κινήματος όπου οι επιχειρήσεις συνεργάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο. Ενώνοντας την προσφορά μας με τους Βιώσιμους Στόχους Ανάπτυξης μας δίνει έναν ουσιαστικό τρόπο να ελέγξουμε την προσφορά μας στους Βιώσιμους Στόχους Ανάπτυξης. Αυτό το χρησιμοποιούμε ως ένα μέσο για να μας καθοδηγήσει και να μας εμπνεύσει στο να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας με θετικό τρόπο.

giving with B1G1

B1G1 - Ένα Μοναδικό Μοντέλο Προσφοράς

Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο B1G1. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα προσφοράς, το B1G1 βοηθάει μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να πετύχουν περισσότερο κοινωνικό αντίκτυπο ενσωματώνοντας δραστηριότητες προσφοράς στις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης για να δημιουργήσουν μοναδικές Ιστορίες Προσφοράς. Κάθε συναλλαγή της επιχείρησης (και ως αποτέλεσμα, η καθημερινή σας δραστηριότητα) μπορεί να επηρεάσει τις ζωές ακόμη και ελάχιστα.

access to clean water

Ένας Ενάρετος Κύκλος

Για εμάς στην Catalyst, ολοκληρώνει έναν "ενάρετο κύκλο": υπέροχος σχεδιασμός παιχνιδιού, μοναδικό αντίκτυπο σε όλους τους συμμετέχοντες και τις εταιρείες τους κάνοντας φανταστικά πράγματα. Και όλα αυτά μαζί με εσάς.

Η Συνεισφορά μας στους SDGs

B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG