Σχετικά με την Catalyst Global

Η Catalyst Global είναι η δημιουργός της εταιρικής ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Ο κορυφαίος σχεδιαστής επιχειρηματικών παιχνιδιών στον κόσμο με ένα portfolio 140 εγκεκριμένων προγραμμάτων. Το 2017, 3140 προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst διεξήχθησαν σε παγκόσμιο επίπεδο με περισσότερους από 250.000 συμμετέχοντες! Τι ήταν αυτό που μας οδήγησε στην επιτυχία;

Η έρευνα μας δείχνει ότι οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο ψάχνουν να βρουν τρόπους να αυξήσουν τη συμμετοχή και τα κίνητρα των εργαζομένων. Γνωρίζουν ότι το προσωπικό χρειάζεται να υιοθετήσει στρατηγικές ευεξίας και να έχει καθημερινά διαλείμματα για να έχει λιγότερο άγχος και να είναι προσεκτικοί. Για να πετύχουν πρέπει να βελτιώσουν βασικές ομαδικές δεξιότητες όπως είναι η επικοινωνία, η συνεργασία και η δημιουργική σκέψη.

Καινοτόμος Ανάπτυξη Προϊόντων

Στην Catalyst Global δημιουργούμε καινοτόμα, δημιουργικά προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος μέσω εκτεταμένης έρευνας και εξέλιξης. Έχουμε έντονο ενδιαφέρον στις τάσεις που επικρατούν στην κινητήρια ψυχολογία και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αποδεδειγμένες τεχνικές για τη δημιουργία πραγματικής αλλαγής στις εταιρείες και εφαρμόζουμε αυτή την επιστήμη στην ανάπτυξης των παιχνιδιών μας. Εξερευνούμε συνεχώς το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία στη δημιουργία των προϊόντων μας. Με ένα portfolio που εξελίσσεται συνεχώς και υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο μακρόχρονα, δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη ποικιλία των πελατών που στρέφονται συχνά στην Catalyst για να βελτιώσουν τη δυναμική των ομάδων τους.

Εκτεταμένη εμπειρία, έλεγχος προϊόντων και τροποποίηση

Η ομάδα ανάπτυξης της Catalyst Global επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τους συνεργάτες του δικτύου της Catalyst Team Building. Τα προγράμματα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που παρέχουμε είναι δυναμικά. Καλωσορίζουμε και ενθαρρύνουμε την ανατροφοδότηση από τους συνεργάτες μας σχετικά με καινούριους τρόπους για να πουλήσουμε και να διανέμουμε τα προγράμματα μας και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα προσαρμόσουμε για να ταιριάζουν σε πολιτιστικές και άλλες πλευρές σχετικές με την περιοχές. Έτσι όταν κάνετε κράτηση για ένα προϊόν ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος της Catalyst οπουδήποτε στον κόσμο, ξέρετε ότι αγοράζετε ένα αυθεντικό προϊόν που περιλαμβάνει περίπλοκες λεπτομέρειες που δε μπορείτε να βρείτε σε κατώτερης τιμής προϊόντα μίμησης.

Συνεχή υψηλά πρότυπα στα προϊόντα & στην παράδοση σε όλο τον κόσμο

Στην Catalyst Global εκτιμούμε ιδιαίτερα την ποιότητα των προϊόντων μας και τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο πωλούνται και παραδίδονται για να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η Catalyst Global διεξάγει ολοκληρωμένα, συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα για τους συνεργάτες του δικτύου της για να εξασφαλίσει ότι διατηρείται η τελειότητα στις πωλήσεις και την παράδοση των ομαδικών προγραμμάτων της. Οι συνεργάτες του δικτύου της Catalyst Team Building μοιράζονται τις γνώσεις και την καλύτερη πρακτική καθημερινά μέσα από ένα εσωτερικό forum και συναντιούνται κάθε χρόνο στο χώρο της Catalyst και σε παγκόσμια συνέδρια.

Παγκόσμια Παράδοση Προϊόντων

Το δίκτυο της Catalyst Team Building είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στον κόσμο. Με αντιπροσώπους σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, η Catalyst έχει τις κατάλληλες γνώσεις και την εμπειρία στην περιοχή σας. Έτσι, είτε ψάχνετε μια σειρά εκδηλώσεων σε διάφορες περιοχές ή μια μεμονωμένη εκδήλωση οπουδήποτε στον κόσμο, η Catalyst Team Building μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Η Catalyst κατανοεί τις ανάγκες των πολυεθνικών οργανισμών παραδίδοντας συνεχή προγράμματα σε όλο τον κόσμο, και με γραφεία, εξοπλισμό και προσωπικό σε κάθε χώρα σας εξασφαλίζει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Catalyst Team Buildingο ειδικός για αλλαγή στον οργανισμό σας που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια