team building christmas ideas

Χριστουγεννιάτικες ιδέες της Teambuilding

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοε 2016 από Mark Davenport

Flat Out Sleigh Ride

Ψάχνετε για μια έξυπνη, πρωτοποριακή, άκρως διαδραστική εμπειρία ομαδικότητας για το φετινό πάρτι Χριστουγέννων; Το Flat Out Sleigh Ride είναι μια διασκεδαστική γιορτινή εναλλακτική λύση για να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό της ομάδας σας.

Κάθε ομάδα συνεργάζεται και μετατρέπει ένα σωρό από χαρτόνια σε ένα τέλεια μηχανικό έλκηθρο κινούμενο από ανθρώπινους ταράνδους. Αφού εγκαταστήσουν τον δικό τους Άγιο Βασίλη, αυτή η δοκιμασία ολοκληρώνεται με έναν αγώνα όπου οι ομάδες ανταγωνίζονται για να κερδίσουν το πλεονέκτημα σε μια κρίσιμη εναλλαγή κοστουμιών.

Ομαδικές δραστηριότητες με μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη αλλαγή

Η Catalyst έχει πολλές άλλες δημιουργικές λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτι και στις εκδηλώσεις με γιορτινό θέμα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για την επόμενη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του προσωπικού σας.

Essence of Excellence

Προσθέστε μια δόση κλάσης με το Essence of Excellence, μια unisex δραστηριότητα που εξερευνάει την αίσθηση της όσφρησης και καθοδηγεί τις ομάδες στη δημιουργία των δικών τους αρωμάτων.

Boomtime

Τονώστε την ενέργεια σας μετά το δείπνο με το Boomtime, μια μοναδική, τρελή εκδήλωση με διαδραστικά γραφικά οθόνης που εγγυημένα θα κάνει τους πάντες να κινηθούν και να χαμογελάσουν.

Whiskey Wisdom

Κάντε μια χαλαρή συζήτηση και δοκιμάστε τη συμπερασματική λογική με το Whiskey Wisdom, ένα ολοκαίνουριος ενημερωτικός τρόπος να σπάσετε τον πάγο για να ξεκινήσετε τις συζητήσεις και να εκπαιδεύσετε τους παρευρισκόμενους.

Επικοινωνήστε με την Catalyst Teambuilding για να μάθετε περισσότερα για αυτές και άλλες συναρπαστικές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για να βελτιώσετε τη δέσμευση του προσωπικού σας και τη χαρά της γιορτινής περιόδου.

Mark Davenport

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Αναγνωρίζει τις καινούριες προοπτικές συνεργατών και διευκολύνει την απόκτηση τους στο δίκτυο της Catalyst Global

Όλα τα Άρθρα

Προτεινόμενα Κείμενα