Δείπνο: ιδανικό για ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος

Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτ 2023 από Johnny Machiels

Τι θα είναι; Ένα παιχνίδι καθοδηγούμενο από GPS μέσα στην πόλη; Μια αθλητική κατασκήνωση με πολλές ομάδες; Ή απλά παιχνίδια στην παραλία; Ήρθε η ώρα για την ετήσια ημέρα ομαδικότητας. Και πρέπει να επιλέξεις μια δραστηριότητα από μια μεγάλη ποικιλία πιθανοτήτων. Ποια είναι η πιο κατάλληλη για τους υπαλλήλους σας; Τι θα απολαύσουν όλοι; Δοκίμασε μια εκδήλωση στο δείπνο! Στο κάτω-κάτω, οι εκδηλώσεις στα δείπνα είναι πάντα δημοφιλείς. Έχεις τα πάντα και τους πάντες εκεί που χρειάζεται. Όλοι έχουν χρόνο να μιλήσουν και να δεσμευτούν. Και πραγματικά όλοι χρειάζονται να φάνε. Αλλά μια εκδήλωση στο δείπνο προσφέρει πολλά περισσότερα από την ικανοποίηση της όρεξης.

Το ιδανικό κλείσιμο

Μετά από μια πολυάσχολη ημέρα στη δουλειά γεμάτη συναντήσεις και projects, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαλαρώσεις και αφήσεις τις σκέψεις σου να ξεφύγουν. Μετά από αυτό θα νιώθεις γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να ξεκινήσεις την ημέρα σου το επόμενο πρωί. Μια εκδήλωση στο δείπνο είναι ιδανική για να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Όχι μόνο απολαμβάνουν όλοι ένα καλό γεύμα αλλά παράλληλα διασκεδάζεις. Το παιχνίδι μυστηρίου μας είναι παρόμοιο με το παγκοσμίως γνωστό παιχνίδι Cluedo καθώς βοηθάει στο να γίνει η εκδήλωση αυτή η ιδανική δραστηριότητα ομαδικότητας.

Ένα υπέροχο απόγευμα για όλους

Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να λύνουν μαθηματικές εξισώσεις, μερικοί δεν απολαμβάνουν τίποτα περισσότερο από το να δοκιμάζουν τις οργανωτικές τους ικανότητες ενώ κάποιοι άλλοι είναι καλοί στην επίλυση κρυπτογραφικών παζλ ... Όλες αυτές οι ικανότητες είναι απαραίτητες κατά τη διάρκεια των μοναδικών εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι δεν υπάρχουν σωματικές δοκιμασίες: ακόμη κι αν υπάρχει κάποιος που δεν είναι λάτρης των αθλημάτων και της δράσης θα μπορέσει και πάλι να διασκεδάσει. Με μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών παιχνιδιών υπάρχει πάντα κάποιος που απρόσκοπτα ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα της εταιρείας σας και στους υπαλλήλους σας. Η μόνη δυσκολία που θα έχετε είναι να βρείτε έναν υπάλληλο που δεν απολαμβάνει τη δραστηριότητα!

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας

Ένας μεγάλος αριθμός παιχνιδιών μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Πάρτε για παράδειγμα το Push It! Είναι ένα παιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν iPads για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να ολοκληρώσουν μια σειρά δραστηριοτήτων. Το προσαρμόζουμε στην εταιρεία σας και στους υπαλλήλους σας για να δημιουργήσουμε ένα απόγευμα γεμάτο διασκέδαση και γέλιο. Οι υπάλληλοι σας θα αναρωτηθούν πως ο Frank κατάφερε για άλλη μια φορά να καταστρέψει τα τριμηνιαία νούμερα ή να επιλύσει το μυστήριο για το ποιος τράκαρε το αμάξι μέσα στο πάρκινγκ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδέσετε το παιχνίδι με μια συνάντηση ή ένα project. Απλά βεβαιωθείτε ότι όλοι μπορούν να κατανοήσουν κάθε θέμα που θέτετε.

Δε χρειάζεται χρόνος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απρόβλεπτο από μια ημέρα στη δουλειά. Υπάρχουν συχνά συναντήσεις που παίρνουν πολύ χρόνο. Και πόσο συχνά ανακαλύπτετε ότι τα projects σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο από αυτόν που έχετε σκεφτεί; Είναι πιθανό την ημέρα της εκδήλωσης σας να υπάρξει ένα meeting που παίρνει όλη την ημέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Τι κι αν φτάσετε μια ώρα αργότερα στην εκδήλωση σας; Οι διαδικασίες ξεκινάνε όποτε είστε έτοιμοι. Ο χρόνος που χάσατε εξισορροπείται με τον επιπλέον χρόνο που έχουμε προγραμματίσει μεταξύ των παιχνιδιών.

Ο καθένας βλέπει μια διαφορετική πλευρά των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζονται

Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει όταν αρχίζετε να γνωρίζετε πραγματικά τους συναδέλφους σας εκτός δουλειάς. Ο υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού ξαφνικά γίνεται ένα υπέροχο άτομο όταν βρίσκεται εκτός δουλειάς και μπορεί ο Jan από το Λογιστήριο να είναι αστέρι στις ερωτήσεις για τη showbiz. Μια εκδήλωση στο δείπνο είναι ιδανική για να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας. Κι αυτό δεν είναι μόνο καλό για την ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας: μπορείτε επίσης να κερδίσετε τον σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Και ποιος ξέρει; Μια αληθινή φιλία μπορεί επίσης να εμφανιστεί μεταξύ συναδέλφων που πριν μπορεί να μη γνώριζαν τίποτα ο ένας για τον άλλο.

Johnny Machiels

Διοικητικός Συνεργάτης στην Event Masters

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων με 18 χρόνια εμπειρία στη δημιουργία εκδηλώσεων.

Όλα τα Άρθρα

Προτεινόμενα Κείμενα