The infinite loop

Μπείτε σε έναν Νέο Κόσμο Ανάπτυξης του Ομαδικού Πνεύματος με την δύναμη της Εικονικής Πραγματικότητας

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απρ 2019 από Jonathan Hazley

Η ανάπτυξη ενός ομαδικού πνεύματος πάντα ήταν ένα απαραίτητο κομμάτι για τη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Από την ενθάρρυνση του προσωπικού να συνεργάζεται μέχρι και τη μάθηση και κατανόηση των αδυναμιών και των δυνατοτήτων των άλλων για να εξασφαλίσουμε την αλληλοϋποστήριξη στον εργασιακό χώρο, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσετε την επικοινωνία, να βελτιώσετε τη διαχείριση και να ενδυναμώσετε τους δεσμούς μεταξύ των εργαζομένων καθώς ανταγωνίζονται ή συνεργάζονται για να νικήσουν τις αντίπαλες ομάδες.

networking team building

Γιατί να επιλέξετε μια δραστηριότητα για την ανάπτυξη ενός ομαδικού πνεύματος;

Η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος ενθαρρύνει τη συμμετοχή των εργαζομένων και μπορεί να βοηθήσει τους πιο νέους να "ανοιχτούν" προσφέροντας ένα χαλαρό περιβάλλον για να κοινωνικοποιηθούν και να δεθούν.

Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να ενθαρρύνετε κάποια διστακτικά μέλη της ομάδας να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, συχνά θα διαπιστώσετε ότι επικεντρώνονται στα αρνητικά, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι θα χάσουν ώρες από μια πολυάσχολη μέρα ή θα έχουν απροθυμία να συμμετέχουν σε κοινωνικές εταιρικές δραστηριότητες.

Καθώς η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος είναι μια εξαιρετική μέθοδος για τη δημιουργία καλύτερης επικοινωνίας μέσα στην ομάδα, είναι καλή ιδέα να μιλήσετε με το προσωπικό σας πριν κανονίσετε μια δραστηριότητα. Ρωτήστε τους ποια μέρα ή ποια ώρα να κάνετε την εκδήλωση και συζητήστε εάν χρειάζεται να αφιερώσουν χρόνο για να προλάβουν να κάνουν τις δουλειές τους πρώτα.

Εναλλακτικά, εάν η ημερομηνία και η ώρα είναι συγκεκριμένες λόγω εξωτερικών επιρροών, δοκιμάστε να κάνετε την ομάδα σας να συμμετάσχει με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ιδέες για εκδηλώσεις ή υλικό για έμπνευση και ευκαιρίες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος και να ζητήσετε από τις ομάδες να ψηφίσουν σε τι θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Η καλή επικοινωνία ξεκινάει μεταξύ της διοίκησης και του προσωπικού της. Μόλις γίνει πραγματικότητα, θα έχετε περισσότερη υποστήριξη για να οργανώσετε μια εκδήλωση ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος όπου θα συμμετέχουν όλοι.

Flat out F1

Κάντε την Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος Συναρπαστική για την ομάδα σας!

Αντί να κάνετε την ομάδα σας να βαρεθεί υιοθετώντας παραδοσιακές δραστηριότητες, η εκδήλωση σας πρέπει να δημιουργεί ενθουσιασμό. Ιδανικά, θα πρέπει να είναι κάτι καινούριο ή κάτι διαφορετικό, ενώ παράλληλα να προσφέρει το σημαντικό πνεύμα ανταγωνισμού!

Οι μοντέρνες δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος το πετυχαίνουν αυτό. Έχοντας την ευκαιρία να κατασκευάσετε και να τρέξετε με οχήματα, μεταξύ των οποίων μια φόρμουλα F1 και μια λέμβο, μέχρι και να διδάξετε σε ολόκληρη την ομάδα να παίζει μουσική ή ακόμη και να νικάει το χρονόμετρο για να δραπετεύει από μια σειρά περίπλοκων καταστάσεων, η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος σήμερα σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος πρέπει να είναι συναρπαστική! Όταν αναφέρετε την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος στο προσωπικό σας, θα πρέπει να έχετε ζητωκραυγές, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την ημέρα αυτή. Αν έχετε "βογκητά" ή "αναστεναγμούς", μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε την προσέγγιση σας και, όπου είναι δυνατόν, να συμπεριλάβετε όλους τους εργαζομένους. Με αυτό τον τρόπο, όλοι αισθάνονται ότι η γνώμη τους έχει σημασία, ακόμη κι αν είναι απλά μια γρήγορη κι απλή ψήφος για μια δραστηριότητα.

red alert

Η Τεχνολογία στην Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος

Στις μέρες μας η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος παρέχει ευκαιρίες για τεχνολογικές δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που ενσωματώνουν συναρπαστικούς μηχανισμούς και συσκευές, δίνοντας στη δραστηριότητά σας μια εντελώς ψηφιακή προσέγγιση έτσι ώστε να μην αποτελείτε μόνο από σωματικές ή πνευματικές δοκιμασίες.

Η ομαδική μας δραστηριότητα, Red Alert, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να "παιχνιδοποιήσετε" την ομαδική εμπειρία με την τεχνολογία. Κάθε ομάδα λαμβάνει ένα κιβώτιο που περιέχει έξι καθηλωτικά, τεχνολογικά παζλ, τα οποία οι ομάδες πρέπει να λύσουν για να σταματήσουν έναν καταστροφικό ιό που υπάρχει στο σύστημα. Καθώς κάθε κιβώτιο στο δωμάτιο πρέπει να ανοίξει για να ολοκληρωθεί η δραστηριότητα, οι ομάδες πρέπει να στραφούν η μία στην άλλη και να συνεργαστούν για να θέσουν τον ιό σε καραντίνα.

Το παιχνίδι ενθαρρύνει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν τη στρατηγική σκέψη, τη διαχείριση χρόνου και την καινοτομία.

The infinite loop

Το Επόμενο Βήμα στην Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το μέλλον των δραστηριοτήτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος - την εικονική πραγματικότητα.

Η εικονική πραγματικότητα στις δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος παρέχει την ευκαιρία στους ανθρώπους σας να μπουν σε έναν νέο κόσμο, έναν ψηφιακό κόσμο, όπου οι κανόνες του πραγματικού κόσμου δεν εφαρμόζονται πλέον. Τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας έχουν δημιουργηθεί για να σας επιτρέψουν να πετάξετε, να βάφετε τρισδιάστατα, να στέκεστε στην κορυφή του κόσμου ή να μεταφέρεστε στο μέλλον - οι πιθανότητες είναι πραγματικά απεριόριστες.

Η εικονική πραγματικότητα είναι η επόμενη εξέλιξη στις δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος και το προσωπικό σας αναμφισβήτητα θα ενθουσιαστεί στην προοπτική να τις δοκιμάσει.

The infinite loop

The Infinite Loop – Εικονική Πραγματικότητα και Ανάπτυξη Ομαδικού Πνεύματος

Το "The Infinite Loop" είναι η ολοκαίνουρια ομαδική εκδήλωση εικονικής πραγματικότητας και είναι ένας φανταστικός τρόπος να ενθαρρύνετε τις ατομικές και ομαδικές δεξιότητες σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων είναι η δικτύωση, η συνεργασία, η διαχείριση συγκρούσεων, η στρατηγική σκέψη, η δέσμευση και η διαχείριση του χρόνου.

Το προσωπικό χωρίζεται σε ομάδες των white-hat hackers, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια σούπερ μυστική αποστολή που περιλαμβάνει τη μετάβαση μεταξύ του πραγματικού και του εικονικού κόσμου για να διασώσουν έναν άντρα που βρέθηκε παγιδευμένος στην εικονική πραγματικότητα.

Παρέχεται σε κάθε ομάδα μια μόνο VR συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μόνο μέλος της ομάδας κάθε φορά για να "επισκεφτεί" τον εικονικό κόσμο. Εδώ, χρειάζεται να περιγράψουν το περιβάλλον τους στα άλλα μέλη της ομάδας για να μπορέσουν να λύσουν τα παζλ στον πραγματικό κόσμο, να ξεκλειδώσουν μια σειρά από πόρτες και να απελευθερώσουν τον παγιδευμένο συνάδελφό τους από την "εικονική πραγματικότητα".

Οι ομάδες πρέπει να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και θα μπορούν να βλέπουν την πρόοδο τους σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες σε μια κεντρική οθόνη.

The infinite loop

Ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε την Επόμενη Δραστηριότητα Ανάπτυξης Ομαδικού Πνεύματος

Αν το προσωπικό σας δεν έχει βιώσει ποτέ την εικονική πραγματικότητα ή αν θέλετε να ενθαρρύνετε λίγο ενθουσιασμό και ανυπομονησία για μια ημέρα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος, τότε πρέπει να προγραμματίσετε μια τέτοια δραστηριότητα!

Ενώ η εικονική πραγματικότητα γίνεται ολοένα και πιο φιλική στον καταναλωτή, μερικοί άνθρωποι την απορρίπτουν λόγω των υψηλών τιμών και της ανάγκης για πολλά συστήματα που πρέπει να προ υπάρχουν ως επαγγελματικός εξοπλισμός. Η Δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος μέσω εικονικής πραγματικότητας επιτρέπει στο προσωπικό σας να χρησιμοποιήσει μερικά αξεπέραστα τεχνολογικά εργαλεία ενώ αποκτά πολύτιμες δεξιότητες και ενθαρρύνεται το μήνυμα της προσωπικής εξέλιξης.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση για μια ημέρα εικονικής πραγματικότητας ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις άλλες εκδηλώσεις μας που στηρίζονται στην τεχνολογία, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Jonathan Hazley

Γενικός Διευθυντής στην Team Challenge Company

Παθιασμένος για τη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παράδοση μοναδικών προγραμμάτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για την εξέλιξη των ομάδων σε επιχειρήσεις στο ΗΒ.

Όλα τα Άρθρα

Προτεινόμενα Κείμενα