Η TomTom γεφυρώνει το χάσμα ανάπτυξης

Δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουν 2014

Συγκεντρώνοντας αρχηγούς ομάδων και διευθυντές από όλο τον κόσμο, η TomTom διεξήγαγε μια αξέχαστη διήμερη εκδήλωση εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Ιστορικό

Προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας και την ίδια την ανάπτυξη των υπαλλήλων της, η TomTom ζήτησε από την Catalyst να διοργανώσει πολλές ομαδικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο μιας διήμερης διοργάνωσης για την Εκπαίδευση και την Ανάπτυξη στη Βαρκελώνη.

Επιλέγοντας την Catalyst για την εκδήλωση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης

Μαζί δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα το οποίο προσαρμόστηκε στους σκοπούς και τους στόχους της TomTom και το οποίο θα ταιριάζει στις απαιτήσεις της εκδήλωσής τους. Αυτό το πρόγραμμα περιλάμβανε τα Bean Around The World, BeatsWork και Big Picture, μαζί με την εκπαίδευση και την διοργάνωση.

Σχετικά με την ημέρα

Πριν την διοργάνωση της εκδήλωσης, η TomTom κρατούσε τα χαρτιά της κλειστά καθώς ήθελαν να διεγείρουν την φαντασία, την περιέργεια και τον ενθουσιασμό. Πολλοί από τους υπεύθυνους και τους διευθυντές συγκεντρώθηκαν στην Βαρκελώνη αλλά δεν είχαν ιδέα του τι να περιμένουν.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, κάθε δραστηριότητα εισήχθη μέσα από ένα τμήμα της θεωρίας, εστιάζοντας στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι ενεργοποιούνται, λαμβάνουν πληροφορίες, παίρνουν αποφάσεις και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, η θεωρία διερευνήθηκε στην πράξη μέσα από κάθε ένα από τα γεγονότα και τέθηκε στη συνέχεια υπό συζήτηση.

Επιστροφή στην επένδυση!

  • Καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, οι εταιρικές αξίες της TomTom εφαρμόστηκαν πραγματικά καθώς οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με την συνέργεια την οποία η TomTom στοχεύει να εξαπλώσει σε ολόκληρο τον οργανισμό.
  • Ακόμα και οι πιο σκεπτικοί από τους συμμετέχοντες ασχολήθηκαν πραγματικά, οι γλωσσικοί φραγμοί έπεσαν και κατέστη σαφές ότι κάθε συμμετέχων ήταν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας.
"Η Catalyst είναι ένας διεθνής ηγέτης στον τομέα της. Το να υπάρχουν ευχαριστημένα, γεμάτα κίνητρο και έμπνευση άτομα, είναι η δουλειά τους. Η Catalyst γνώριζε επίσης ακριβώς ποιοι ήταν οι στόχοι μας: να γεφυρωθούν τα κενά και να βελτιωθεί όχι μόνο η ποιότητα αλλά και ο τρόπος της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των διαφόρων στελεχών του τμήματος και ειδικά ανάμεσα στις διαφορετικές κουλτούρες. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να έχουμε ανθρώπους από την Ταιβάν, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία στην εκδήλωση της ανάπτυξης της ομαδικότητας. Η ιδέα ήταν να σταματήσουν να εργάζονται για ένα λεπτό, να επικεντρωθούν στις ανάγκες και τη δυναμική της ομάδας και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που θα τους βοηθούσαν να δουλέψουν πιο έξυπνα και καλύτερα."Human Relations Officer, TomTom

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων