Το Πρώτο 24ωρο Κυνήγι Θησαυρού

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκ 2016 από Esther Daniel

Σηματοδοτώντας το πρώτο 24ωρο συλλογικό κυνήγι θησαυρού στον κόσμο, οι συνεργάτες της Catalyst Global - το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο ειδικών στη δημιουργία ομαδικού πνεύματος - συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για να ανταποδώσουν στην κοινότητα μέσω της εκδήλωσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) Go Give. Το Go Give αναπτύχθηκε από την Catalyst Global για να παρέχει μια λύση ομαδικότητας που θα μπορούσε να αυξήσει τη χαρά της προσφοράς μέσω της ομαδικής προσφοράς.

“Η χρηματοδότηση μιας ιδέας προσφοράς μέσω ενός σταθερού, αυθεντικού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι μια λύση όπου και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες,” είπε η Esther Daniel, Υπεύθυνη του Marketing στην Catalyst Global. “Τα πλεονεκτήματα ξεπερνάνε τη χαρά της προσφοράς. Όταν οι υπάλληλοι συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα προσφοράς, υπάρχει συνήθως μια διαδικασία μάθησης και δέσμευσης σαν ομάδα.”

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6 πμ, στις 12 Δεκεμβρίου στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και ολοκληρώθηκε 24 ώρες αργότερα στο Mount Manganui στη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα σε όλο τον κόσμο, 52 ομάδες από 40 χώρες υποδέχτηκαν το πρωί με ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού που τους έκανε να διαγωνίζονται απέναντι στο χρόνο και μεταξύ τους για να ολοκληρώσουν όσες περισσότερες δοκιμασίες μπορούσαν.

Αυτές οι δοκιμασίες περιλάμβαναν δοκιμασίες με φωτογραφίες, ερωτήσεις, δοκιμασίες με βίντεο και πολλά ακόμη. Κάθε δοκιμασία είχε σχέση με συγκεκριμένα B1G1 projects επιτρέποντας στις ομάδες να επιλέξουν το project που ήθελαν να δώσουν με την ολοκλήρωση κάθε δραστηριότητας.

Σε γενικές γραμμές, η εκδήλωση είχε 152,013 επιρροές για να υποστηρίξει διάφορες καινοτομίες σε χώρες όπως η Ταϋλάνδη, το Μπαγκλαντές, η Μαλαισία, η Ινδία, η Μολδαβία, το Νεπάλ, το Μαλάουι, η Κένυα και το Περού, που λειτουργούν για να παρέχουν μεταξύ άλλων τροφή, ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση σε ομάδες κινδύνου, να φυτέψουν δέντρα, να παρέχουν ραπτομηχανές σε γυναίκες, κότες σε οικογένειες και συστήματα άρδευσης σε χωριά.

Βραβεία δώθηκαν για 3 κατηγορίες, με την Ιρλανδία να είναι η συνολική νικήτρια ομάδα, η Ινδία η νικήτρια συνεργάτης και το Ντουμπάι ο καλύτερος εγγυητής. Όλοι τους δώρισαν τα κέρδη τους σε B1G1 Projects.

Επιπλέον, όλες οι ομάδες που συμμετείχαν έκαναν κλήρωση για να κερδίσει ένα άτομο από το προσωπικό τους μια θέση να παρακολουθήσει την προσεχή B1G1 Study Tour στην Καμπότζη με την Team Up Events από Νέα Ζηλανδία να είναι η νικήτρια. Η Team Up Events NZ ανακοίνωσε ότι η Υπεύθυνη Πωλήσεων, Joanna Hall, θα αντιπροσωπεύσει την ομάδα τους και την Catalyst Global στη Καμπότζη αυτό τον Ιανουάριο. Είναι ένα βραβείο αντάξιο για κάποιον που διέπρεψε στο πανεπιστήμιο στις Ασιατικές Σπουδές με επίκεντρο τη Νοτιοανατολική Ασία και την Καμπότζη συγκεκριμένα.

“Είμαι ενθουσιασμένη και υπερήφανη που είμαι η αντιπρόσωπος του δικτύου της Catalyst Team Building σε αυτό το ταξίδι. Σε ευχαριστώ Catalyst Global για αυτή την ευκαιρία,” είπε η Hall προσθέτοντας: “η ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά και να δούμε την επίδραση των προσπαθειών μας εκ μέρους του δικτύου της Catalyst Global θα μας ανταμείψει πραγματικά!”

Εκτός του ότι προσφέραμε στην παγκόσμια κοινότητα, η εκδήλωση Go Give έφερε τους συνεργάτες του δικτύου της Catalyst Global ακόμη πιο κοντά κάνοντας τους κορυφαίους ειδικούς στην ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος ακόμη πιο δυνατούς.

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων