Go Team - Go Give

Διασκεδάστε ενώ προσφέρετε

1 - 3 ώρες
Σε Εσωτερικό και Εξωτερικό Χώρο
Ανταγωνιστική & Συνεργατική
8 - Απεριόριστο

Σχετικά με

Χρησιμοποιώντας ένα tablet και την εφαρμογή Go Team, οι ομάδες βλέπουν επιλογές για να διαλέξουν ένα από τα project που παρέχονται. Το μοναδικό βελάκι της εφαρμογής Go Team καθοδηγεί τις ομάδες στον επιλεγμένο τους προορισμό. Μόλις φτάσουν, οι συμμετέχοντες συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν δοκιμασίες που ενεργοποιούνται μέσω GPS περιλαμβάνοντας ερωτήσεις, κρυπτογραφικά στοιχεία, φωτογραφικά κριτήρια και χρονομετρημένες δραστηριότητες. Η επιτυχία οδηγεί στην επίδραση του επιλεγμένου «project προσφοράς». Η ομάδα μετά μεταφέρεται σε έναν άλλο προορισμό και σε μια άλλη δοκιμασία.

Ενημερώσεις, ανατροφοδοτήσεις και σκορ αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο καθώς οι ομάδες προχωράνε στον εκπληκτικό αγώνα προσφοράς. Πίσω στη βάση κάθε ομάδα ελέγχεται και μπορεί να λάβει επιπλέον αποστολές σε βασικά σημεία της περιπέτειας τους που μπορούν να έχουν αντίκτυπο σε ένα συνολικό project. Η δημιουργική πλατφόρμα της Go Team απευθύνεται σε όλες τις ικανότητες και είδη εδάφους. Οι συμμετέχοντες στο Go Team μπορούν να ζητηθούν να πάνε σε πολυάσχολες πόλεις, άγρια μονοπάτια, δασικές περιοχές ή ακόμη και μέσα στο νερό.

Οι εφαρμογές του Go Team - Go Give είναι απεριόριστες – δέσμευση υπαλλήλων, εκπαίδευση προσωπικού, λανσάρισμα προϊόντων, marketing και προαγωγές, καθοδήγηση ή ανατροφοδότηση. Δείτε περισσότερα από το χώρο του συνεδρίου, εξερευνήστε συγκεκριμένα συμπεράσματα των γνώσεων που θα λάβετε, διασκεδάστε και ζωντανέψτε την ομάδα σας ενώ παράλληλα έχετε αντίκτυπο στις ζωές των άλλων σε όλο τον κόσμο.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Το Go Team - Go Give παράγει το φιλικό ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων ενώ προωθεί τη συνεργασία μέσα στην ομάδα καθώς δουλεύουν προς ένα κοινό στόχο - να έχουν αντίκτυπο σε άλλους!

Αποτελέσματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Φανταστείτε κάθε φορά που συμμετείχατε σε μια συλλογική δραστηριότητα ομαδικότητας, ένα πεινασμένο παιδί να λάμβανε ένα γεύμα… κάποιος να είχε πρόσβαση σε μια πηγή νερού… ή να φυτευόταν ένα δέντρο...

Το B1G1 είναι ένα Κοινωνικό Εγχείρημα και ένα μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μοναδική του αποστολή να δημιουργήσει έναν κόσμο προσφοράς. Σε αντίθεση με τα αντισυμβατικά μοντέλα προσφοράς, το B1G1 βοηθάει τις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να έχουν περισσότερο κοινωνικό αντίκτυπο ενσωματώνοντας δραστηριότητες προσφοράς στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες για να δημιουργήσουν μοναδικές ιστορίες προσφοράς. Κάθε επιχειρηματική συναλλαγή (και ως αποτέλεσμα, οι καθημερινές σας δραστηριότητες) μπορούν να επηρεάσουν τις ζωές προσφέροντας μόνο 1 λεπτό από τα χρήματα σας.

Το Go Team - Go Give ενσωματώνεται με τα project προσφοράς του B1G1. Πριν την εκδήλωση σας βοηθάμε να επιλέξετε B1G1 projects για να δώσετε στην ομάδα σας και με βάση τις γνώσεις που θέλετε να αποκτήσετε δημιουργούμε μια διαδρομή και μια σειρά δοκιμασιών για να ταιριάζουν στο σύνολο.

physical distancing

Physical Distancing

Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να σχεδιαστεί για να συμμορφώνεται με τις οδηγίες φυσικής απόστασης και τα υπόλοιπα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τροποποιούμε το πρόγραμμα ώστε να αποφύγουμε το υλικό και τα φυλλάδια παιχνιδιού να πρέπει να περάσουν από τα χέρια των συμμετεχόντων. Και, κρατάμε με ευλάβεια τις αποστάσεις! Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι της ομάδας μας θα είναι εκεί για να καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε όλη την εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι, εκτός από την τήρηση του πρωτοκόλλου φυσικής απόστασης, κάθε μέλος της ομάδας συμμετέχει ενεργά και έχει μια ευχάριστη μαθησιακή εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε από κοινού την δραστηριότητα που 'ταιριάζει' καλύτερα με τις ανάγκες σας.

Related Testimonial

Πραγματικά απολαύσαμε το Go Give. Η δραστηριότητα Go Team ήταν διασκεδαστική και γελάσαμε πολύ. Νιώθω ότι όλοι γνωρίσαμε τα δυνατά σημεία των άλλων λίγο περισσότερο, κάτι το οποίο είναι υπέροχο. Ήταν με διαφορά η ευκαιρία να προσφέρουμε σε φιλανθρωπίες όλοι μαζί. Συστήνω ανεπιφύλακτα το Go Give.

Cervello

Contact Us