Η ομάδα πωλήσεων της HP ενεργοποιείται και δένεται

Δημοσιεύθηκε στις 4 Ιουλ 2017

Ως μέρος του συνεδρίου πωλήσεων της HP στο Πεκίνο, ο κολοσσός της τεχνολογίας των πληροφοριών HP πήρε μέρος σε ένα μοναδικό τονωτικό συνεδρίου γνωστό ως Harmonica Harmony. Αυτή η μουσική δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος παρείχε την ενέργεια που χρειαζόταν για να μεταμορφώσει μια τεράστια ομάδα 150 συμμετεχόντων παίζοντας φυσαρμόνικα.

Η μουσική έχει μοναδική δύναμη να μεταμορφώνει τους ανθρώπους και τις ομάδες.

Η αντίληψη ότι η μουσική είναι ένα φυσικό ταλέντο είναι γνωστή σε όλους. Ο στόχος ήταν να κάνουμε τους ανθρώπους να εργαστούν ως μια ομάδα και να μάθουν ο ένας από τον άλλο πώς να φτιάξουν υπέροχη μουσική. Η ομάδα ξεκίνησε με μερικές απλές αναπνευστικές ασκήσεις για να βεβαιωθεί ότι όλοι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη φυσαρμόνικα εύκολα και να μη μείνουν χωρίς αναπνοή.

Οι συμμετέχοντες μετά συνέχισαν μαθαίνοντας τα βασικά της φυσαρμόνικας και εξαρτώμενοι ο ένας στον άλλο για υποστήριξη κατάφεραν να βρουν τρόπο να συνεργαστούν σε πιο απαιτητικές δραστηριότητες. Μέχρι το τέλος μιας μικρής εξάσκησης, όλοι οι συμμετέχοντες κατέληξαν σε μια τεράστια συνεδρία φυσαρμόνικας δημιουργώντας έντονη ενέργεια, καινούριες προοπτικές και μοναδική ομαδική δουλειά.

Να ξέρετε ότι αυτή η δραστηριότητα πραγματικά απομακρύνει τους περιορισμούς που μπορούν να ξεπεραστούν με καλή ομαδική δουλειά, επικοινωνία και την πεποίθηση ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

“Έχω οργανώσει πολλές δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Το Harmonica Harmony είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να σπάσεις τον πάγο σε ένα συνέδριο και η τέλεια δραστηριότητα να δώσεις ενέργεια σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν έχουν ξαναπαίξει φυσαρμόνικα, ωστόσο κατάφεραν να δώσουν παράσταση ως μια "ορχήστρα φυσαρμόνικας" στο τέλος της συνεδρίας. Απλά δείχνει ότι με την ομαδική δουλειά, μπορεί να πετύχεις απίστευτα πράγματα.”

Organiser For HP, Paul Sim, Design & Marketing Pte Ltd. HP

Όλες οι Μελέτες Περιπτώσεων