Εξερευνώντας την Πόλη

Ο συνδυασμός μιας ξενάγησης στην πόλη με μια δοκιμασία ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος είναι ένας υπέροχος τρόπος να περιηγηθείτε στον επιλεγμένο προορισμό σας και να έρθουν οι ομάδες πιο κοντά.

Οι Υπεύθυνοι Σχεδιασμού των Συνεδριάσεων και οι DMC ψάχνουν πάντα καινούριους και ενδιαφέροντες τρόπους να διασκεδάσουν τους καλεσμένους και τις εταιρικές ομάδες – ειδικά όταν κανονίζουν ξεναγήσεις στην πόλη. Οι δοκιμασίες Εξερεύνησης της Πόλης προέρχονται από τα τέλη του 1980 με τις αρχές του 1990. Εκείνη την εποχή αναφέρονταν ως Gymkhanas’, απλά «κυνήγια θησαυρού» βασισμένα σε χαρτί που ξεναγούσαν τους συμμετέχοντες σε τοποθεσίες γύρω από την πόλη ή σε εστιατόρια. Ο χρόνος είναι πάντα περιορισμένος για τον διοργανωτή της εκδήλωσης σε συνεδριάσεις που γίνονται στο εξωτερικό, αλλά το City Challenge παρουσιάζει έναν υπέροχο τρόπο να εξοικονομήσετε χρόνο συνδυάζοντας μια ομαδική εμπειρία με μια ξενάγηση στην πόλη. Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν γίνει περισσότερο δημιουργικοί με το City Challenge, αρχικά πειραματιζόμενοι με μονάδες GPS για να καθοδηγήσουν τις ομάδες ή φωτογραφίες polaroid ως μια «ένδειξη» για να αποδείξουν τις τοποθεσίες που επισκέφτηκαν.

Τώρα εφαρμογές βασισμένες σε tablet και κινητά, όπως το Go Team της Catalyst, είναι η βάση για την εξερεύνηση της πόλης. Το Go Team παρουσιάζει ένα πλαίσιο διαδραστικών χαρακτηριστικών που επιτρέπει στις ομάδες να μάθουν και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε αστικό περιβάλλον. Το Go Team είναι σχεδιασμένο για περιπέτεια και εξερεύνηση, τα οποία προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα μιας καθηλωτικής ομαδικής εμπειρίας για μεγάλες ομάδες χωρίς να ξετινάζει τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης! Τα πλεονεκτήματα υγείας και ευεξίας αυτών των δραστηριοτήτων εξερεύνησης της πόλης δε θα πρέπει να υποτιμούνται. Βγάζουν τις ομάδες έξω με σκοπό να διώξουν το άγχος, να ανακαλύψουν τους χαμένους θησαυρούς και τα ιδιαίτερα γεγονότα μιας πόλης πριν οδηγηθούν με ασφάλεια πίσω στη βάση τους.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων