Ανταγωνιστικό Πνεύμα

Βρείτε την σωστή ισορροπία ενός υγιούς ανταγωνισμού για να φέρετε την επιτυχία στις ομάδες σας.

competitive spirit

Ο ανταγωνισμός οδηγεί τους ανθρώπους να βάλουν τα δυνατά τους για να γίνουν ο οδηγός προς την επιτυχία, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εγωιστική νοοτροπία που υποβιβάζει και καταστρέφει τους ομαδικούς στόχους και την κουλτούρα της εταιρείας.

Οι ικανοί διευθυντές πωλήσεων δημιουργούν μια νικηφόρα και δυναμική κουλτούρα.Επιλέγουν αρεστή αλλά παρόλα αυτά ανταγωνιστική επιτυχία καθοδηγούμενη από τα άτομα και τους βοηθάνε να κατανοήσουν πως αποδίδουν σε σχέση με τους συναδέλφους τους. Δημιουργούν ένα περιβάλλον που προκαλεί τους ανθρώπους να ανταγωνιστούν με τον εαυτό τους. Πάντα ψάχνουν να βάλουν τα δυνατά τους αλλά με την ελευθερία να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και να βάλουν τα δυνατά τους για προσωπική βελτίωση θέτοντας ολοένα και υψηλότερους στόχους.

Επιβεβαιώνοντας ότι ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον παραμένει υγιές, συγκεντρώστε την προσοχή και δημιουργήστε ατομική ιδιοκτησία των σημαντικών στόχων για ολόκληρη την ομάδα. Βρείτε τρόπους να ενθαρρύνετε το κάθε άτομο να αναμείξει τους προσωπικούς του στόχους με της εταιρείας. Γιορτάστε τις ομαδικές επιτυχίες αλλά και τις ατομικές. Ενθαρρύνετε το κάθε άτομο να μοιραστεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους με την ομάδα ώστε να μπορέσουν να δουν ο ένας τον άλλο ως ξεχωριστά άτομα, να γιορτάσουν τις επιτυχίες των άλλων και να ξέρουν πως να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να πετύχει τον κοινό τους στόχο.

Οι δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος είναι ένας υπέροχος τρόπος να δώσετε ζωντάνια σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να φέρετε διασκεδαστικές δοκιμασίες στην κουλτούρα της εταιρείας.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων