Δέσμευση Εργαζομένων

Δημιουργώντας ένα αίσθημα σημασίας, σκοπού & ότι ανήκεις κάπου

Η συμμετοχή περιλαμβάνει το να μπαίνεις στην καρδιά και στο μυαλό ενός ατόμου με στόχο να είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην αναζήτηση τους να πετύχουν την αποστολή, το όραμα και να διατηρήσουν τις αξίες ενός οργανισμού. Η ανάπτυξη ενός αισθήματος σημασίας, σκοπού και της αίσθησης ότι ανήκεις κάπου είναι απαραίτητη για τη δέσμευση των υπαλλήλων. Και η δέσμευση των υπαλλήλων επηρεάζει άμεση την επίδοση της επιχείρησης.

Το προσωπικό δεσμεύεται πραγματικά όταν έχει ευθύνες που κατανοούν και κατέχουν - καταλαβαίνουν που ταιριάζουν στη Γενική Εικόνα της επιχείρησης. Νιώθουν ότι τους εμπιστεύονται και ότι είναι υπεύθυνοι χωρίς να ελέγχονται όλη την ώρα. Νιώθουν να επεκτείνουν τις ατομικές και πνευματικές τους ικανότητες. Ξέρουν που βρίσκονται μέσα στην ομάδα – που μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και να γιορτάσουν την επιτυχία τους. Αναγνωρίζονται συχνά και έτσι συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις προσωπικές τους ικανότητες. Ως αποτέλεσμα, αυτό το επίπεδο δέσμευσης βγάζει το καλύτερο από την απόδοση τους έχοντας ως αποτέλεσμα συνεχίζουν να βοηθάνε στην εξέλιξη της επιχείρησης.

Οι δραστηριότητες ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος έχουν πολλαπλό ρόλο στη βελτίωση της δέσμευσης των υπαλλήλων. Οι διασκεδαστικές δραστηριότητες ομαδικότητας και οι εξορμήσεις προσωπικού είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανταμείψετε μια ομάδα. Ασκήσεις που στοχεύουν στο δέσιμο της ομάδας και οι ασκήσεις δικτύωσης αυξάνουν τη δέσμευση του προσωπικού αναπτύσσοντας την εκτίμηση προς τους άλλους αλλά κι ένα αίσθημα ότι ανήκουν κάπου.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων