Τελειότητα

Μεταφερθείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας και αποδεχτείτε την προσωπική εξέλιξη

excellence

Η τελειότητα έχει να κάνει με την αναγνώριση διαφόρων πλευρών του εαυτού σας ή της ομάδας σας που χρειάζονται βελτίωση σχεδιάζοντας στρατηγικές για βελτίωση και ενσωμάτωση σχετικών δράσεων στην πράξη. Είναι για όλους εύκολο να παραμείνουν στη ζώνη ασφαλείας τους και στις καθημερινές δραστηριότητες τους αντί να πάρουν ρίσκο. Τέτοιου είδους συμπεριφορά εμποδίζει την τελειότητα και την εξερεύνηση της προσωπικής και ομαδικής εξέλιξης. Είναι ένα γνωστό σημάδι πολλών επιτυχημένων ανθρώπων που προσπαθούν απελπισμένα να προστατέψουν την εικόνα τους, να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και να μην προκαλούν τον εαυτό τους να γίνουν καλύτερα άτομα.

Η αποδοχή καινούριων μαθησιακών εμπειριών που προκαλούν αμηχανία ή δημιουργούν ένα αίσθημα ανικανότητας είναι το πρώτο βήμα προς την εξέλιξη και το μονοπάτι προς την τελειότητα. Βρίσκοντας την ταπεινότητα να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να στραφείτε στους άλλους για υποστήριξη είναι επίσης σημαντικό για να ξεφύγετε από το κατεστημένο και να αναλάβετε καινούριες προκλήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακρόχρονη εικόνα σας θα δώσετε περισσότερη ελευθερία για να συνεχίσετε το ταξίδι προς την επιτυχία.

Παρά την ένδειξη καινοτομίας του αρχηγού και προσωπικής εξέλιξης του προσωπικού, τα πραγματικά βήματα δε μπαίνουν πάντα στη σωστή σειρά. Οι οργανισμοί και οι αρχηγοί των ομάδων μπορούν να ενθαρρύνουν την τελειότητα μέσω της ανταμοιβής των ατόμων και των ομάδων για την ανάπτυξη καινούριων τρόπων διεξαγωγής των πραγμάτων με στόχο την ανάπτυξη και τη μείωση των ατυχιών στη διαδρομή.

Η Catalyst έχει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που θέτουν το κάθε άτομο έξω από τη ζώνη ασφαλείας του. Δοκιμασίες, όπως είναι το να μαθαίνεις να παίζεις σε μια ορχήστρα σε λιγότερο από 2 ώρες, γίνονται η βασική μεταφορά για την επίτευξη της τελειότητας και της προσωπικής εξέλιξης. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή προγραμμάτων ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος που επικεντρώνονται στην τελειότητα.

Χρειάζεστε βοήθεια να αποφασίσετε; Ψάχνετε για κάτι άλλο; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων