Κίνητρο

Προγράμματα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος για να κεντρίσετε τα συναισθήματα των υπαλλήλων σας, να εμπνεύσετε και να δώσετε κίνητρο

motivate your team

Κίνητρο είναι όταν το σωστό συναίσθημα, η ενέργεια, η διασκέδαση και το πάθος δημιουργείται ώστε οι άνθρωποι να κινηθούν και να βάλουν τα δυνατά τους. Το πάθος αναπτύσσει τον στόχο στους άλλους. Για να γίνεις παθιασμένος για τον στόχο, χρειάζεται να γίνεις συναισθηματικός. Η ταχύτητα, η ευελιξία και η καινοτομία είναι προϋποθέσεις της επιχείρησης σήμερα και το προσωπικό χρειάζεται να έχει κίνητρο για να παραμείνει συγκεντρωμένο. Οι ικανοί ηγέτες είναι σημαντικοί για να ωθήσουν τα άτομα σε έναν κοινό στόχο. Οι ηγέτες μπορούν να δράσουν ως βασική επιρροή αν έχουν την ικανότητα να πείσουν αλλά και πολλές διασυνδέσεις. Το κίνητρο είναι μεταδοτικό. Δίνοντας κίνητρο σε βασικά άτομα μέσα στην επιχείρηση μπορείτε να επηρεάσετε μια ολόκληρη ομάδα, και μόλις τα πιστεύω και η ενέργεια ενός σημαντικού αριθμού ατόμων συγκεντρωθούν, τότε θα ακολουθήσουν γρήγορα βασικές αλλαγές. Η ορατότητα έξω από την ομάδα είναι ακόμη μια μορφή αναγνώρισης. Κάντε όλα τα μέλη της ομάδας ορατά, υπολογίσιμα και να νιώθουν ότι ανταμείβονται όσο πιο συχνά μπορείτε. Εξασφαλίστε ότι οι ομάδες δεν επικεντρώνονται σε αρνητική συμπεριφορά αλλά σε θετικές συμπεριφορές. Ενώστε τα άτομα.

Πολλές ομαδικές ασκήσεις δικτύωσης στο portfolio της Catalyst επικεντρώνονται στην κοινωνικοποίηση των ατόμων και στο να γνωριστούν σε προσωπικό επίπεδο. Έχουμε όλοι συναισθήματα και αυτό είναι που επιτρέπει έναν ηγέτη να δώσει αποφασιστικότητα στους άλλους εντοπίζοντας τα συναισθήματα των ανθρώπων. Τα συναισθήματα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τον τρόπο που οι άνθρωποι προβάλλουν τον εαυτό τους. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να εμπνεύσουμε το κάθε άτομο να δεχτεί τον σκοπό της επιχείρησης, την αποστολή και τις αξίες της και να δημιουργήσουμε χώρο για την προσωπική τους ικανοποίηση και επιτυχία. Αυτή η ικανοποίηση προέρχεται από τη δημιουργία ενός συνδυασμού συναισθημάτων που θα κάνουν τους πάντες να νιώθουν ότι συνεισφέρουν και ότι εκτιμούνται για αυτό που προσφέρουν. Αυτό χρειάζεται να είναι μια συλλογική εμπειρία από όλη την ομάδα. Είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να νιώθουμε ότι ανήκουμε κάπου. Αυτό το αίσθημα συμβαίνει όταν είμαστε περικυκλωμένοι από άτομα που αισθάνονται το ίδιο, ενδιαφέρονται όπως εμείς και προσεγγίζουν τη ζωή με παρόμοιες αξίες. Αν όλα τα άτομα μέσα σε μια ομάδα νιώθουν ότι ανήκουν κάπου, τότε θα έχουν κίνητρο.

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων