Escape the Mob

Διασκεδαστικό Παιχνίδι Απόδρασης

1 - 2 ώρες
Σε Εσωτερικό και Εξωτερικό Χώρο
Ανταγωνιστική & Συνεργατική
12 - Απεριόριστο

Σχετικά με

Το Escape the Mob ξεκινάει με ένα μυστηριώδες βίντεο το οποίο λέει στις ομάδες ότι έχουν ενοχοποιηθεί στην τέλεια ληστεία. Βρίσκονταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Οι ομάδες έχουν ελάχιστο χρόνο να ξεκαθαρίσουν την ιστορία τους και να καθορίσουν την ακριβή ώρα που βρίσκονταν σε κάθε μέρος το βράδυ της ληστείας. Και αν μπορέσουν να ανακαλύψουν ποιος έκλεψε τα διαμάντια, σίγουρα θα αθωωθούν.

Κάθε ομάδα έχει μια τσάντα με αντικείμενα από τη νύχτα εκείνη που θα τους βοηθήσει στην αναζήτηση τους. Οι ομάδες ξεκινάνε την απαιτητική τους προσπάθεια για να επιλύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν. Η εφαρμογή Go Team τους καθοδηγεί σε συγκεκριμένα σημεία όπου πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, να απαντήσουν σε αινιγματικές ερωτήσεις και γρίφους που θα τους δώσουν τα στοιχεία που χρειάζονται για την τελική λύση. Οι προκλήσεις εμπνέονται από τα γνωστά σε όλους μας Escape Rooms που περιλαμβάνουν αινίγματα, μετατροπή συμβόλων σε γράμματα για την επίλυση ενός παζλ, αναζήτηση αντικειμένων μέσα στις εικόνες, γρίφους, αναγνώριση μοτίβων, περίεργες μυρωδιές, μυστηριώδεις ήχους και άλλα πολλά!

Οι ομάδες κερδίζουν πόντους για κάθε σωστή απάντηση και αποκαλύπτουν στοιχεία για την ώρα και την τοποθεσία για να τα προσθέσουν στο σημειωματάριο τους και να επιβεβαιώσουν το που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ. Νικήτρια είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς. Υπάρχει ωστόσο και κοινός στόχος καθώς οι ομάδες πρέπει στο τέλος να συνεργαστούν για να αποδείξουν την αθωότητα τους.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό, τα δωμάτια απόδρασης παρέχουν μια ευκαιρία στα μέλη μιας ομάδας να βγουν από το comfort zone και να συμμετέχουν σε μια συναρπαστική πρόκληση. Το Escape the Mob μετατρέπει αυτή την προσέγγιση σε μια ευκαιρία για σύνδεση των προκλήσεων του παιχνιδιού με τα αποτελέσματα της ομάδας προκειμένου τα μέλη της να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους υψηλό. Το Escape the Mob κάνει τους συμμετέχοντες να σκεφτούν αντισυμβατικά για να αποκαλύψουν στοιχεία, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και τελικά να επιλύσουν το μυστήριο.

Το Escape the Mob είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμετέχουν όλοι στα κρυπτογραφικά παζλ, στις προκλήσεις με φωτογραφίες και βίντεο, στις προκλήσεις με ήχο και μυρωδιές, σε δημιουργικές και πρωτοποριακές προκλήσεις, σε τραγούδια, χορούς, συνθέσεις στίχων και πολλά άλλα. Αυτή η ρεαλιστική εμπειρία δίνει στους συμμετέχοντες αυτής της ομαδικής δραστηριότητας μια πρώτου βαθμού εμπειρία δράσης σε καινούριες και άγνωστες καταστάσεις με απρόβλεπτα περιστατικά και αποτελέσματα. Κάθε στοιχείο τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση, αλλά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η αγωνία κορυφώνεται καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται. Τα δυνατά σημεία της ομάδας αξιοποιούνται και οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να αντιδρούν και να σκέφτονται ήρεμα υπό πίεση.

together apartRemote - Hybrid - Multilocation

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί τόσο για συναντήσεις και εκδηλώσεις σε φυσική τοποθεσία (In-Person), όσο και για απομακρυσμένες (Remote) και υβριδικές (Hybrid) ομάδες αλλά και για ομάδες που βρίσκονται σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. Εάν η ομάδα σας εργάζεται από το σπίτι, σε διαφορετικά γραφεία ή σε διαφορετικές χώρες, ρωτήστε μας για την απομακρυσμένη ή υβριδική έκδοση αυτής της δραστηριότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτήν την εμπειρία για την ομάδα σας.

Contact Us