Χριστουγεννιάτικα Πάρτι

Οι εταιρικές εκδηλώσεις στο τέλος του έτους αποτελούν προτεραιότητα για το 2021. Μια ευκαιρία για την αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων σας. Περάστε όμορφα και διασκεδάστε μαζί με τις δραστηριότητες μας! (In-Person, Hybrid, Remote)

Τα εταιρικά πάρτι στο τέλος του έτους αποτελούν προτεραιότητα για το 2021. Μια μοναδική ευκαιρία για την αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων σας. Περάστε όμορφα και διασκεδάστε όλοι μαζί με τις εξαιρετικές ομαδικές δραστηριότητές μας!

Τα εταιρικά πάρτι αποτελούν μια ιδιαίτερη στιγμή για τη διοίκηση της κάθε εταιρείας καθώς έχει την ευκαιρία να αναγνωρίσει αυτό που οι άνθρωποι έχουν καταφέρει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ένας τρόπος για να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι αποτελούν ζωτικό μέρος του οργανισμού. Μια ευκαιρία να ζήσετε όλοι μαζί τις αξίες της εταιρείας και να γιορτάσετε το ομαδικό πνεύμα.

Ο προγραμματισμός αυτών των δραστηριοτήτων είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Οι επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού γνωρίζουν την αξία της επιλογής μίας ή δύο team-building δραστηριοτήτων σε μια τέτοια περίσταση. Η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος 'περνάει' ένα ισχυρό μήνυμα στους ανθρώπους, διασφαλίζει ότι όλοι μαζί σαν ΜΙΑ ομάδα εστιάζουν στους εταιρικούς στόχους και αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων!

Μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί! Μια ευκαρία για Δικτύωση!

Τα εταιρικά πάρτι και οι εταιρικές εορταστικές εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία για τους εργαζόμενους να δικτυωθούν μεταξύ τους και να αλληλοεπιδράσουν σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον. Ακόμα και αν αυτό είναι δύσκολο για κάποιους από την ομάδα, η επιλογή μίας από τις δραστηριότητες μας μπορεί να βοηθήσει αρκετά έτσι ώστε όλοι να χαλαρώσουν, να συμμετέχουν και να περάσουν όμορφα.

Επιθυμείτε να υλοποιήσετε την εκδήλωση σας Online; Δοκιμάστε το Swipe Face – House Party! Θέλετε να βρεθείτε από κοντά ή να σχεδιάσετε μια Hybrid εκδήλωση; To Knowing Me Knowing you ή το Human Bingo Festive αποτελούν πολύ καλές λύσεις. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες μπορούν να 'παραμετροποιηθούν' ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μια ευκαιρία για Ενδυνάμωση!

Τα εορταστικά πάρτι και οι εταιρικές εκδηλώσεις είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αναζωογονήσετε τους εργαζόμενους σας. Κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι φέτος! Οι team-building δραστηριότητες μας μπορούν να αποτελέσουν ένα πλαίσιο για μια πολύ ενδιαφέρουσα 'κοινή' εμπειρία, δίνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη 'κοινή' ανάμνηση.

Το Quickfire αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μια τέτοια περίσταση! Μια δραστηριότητα που σχεδιάστηκε ως ένα παιχνίδι για συναντήσεις υψηλής ενέργειας, και αποτελεί ίσως την πιο δημοφιλή μας δραστηριότητα για αξέχαστες 'εορταστικές' συναντήσεις με την ομάδα. Το Quickfire είναι τώρα διαθέσιμο για υβριδικές (hybrid) και απομακρυσμένες (remote) ομάδες. Μπορείτε να επιλέξτε τις προκλήσεις και τις αποστολές που ταιριάζουν καλύτερα στην ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Festive version! Μπορείτε ακόμη και να εντάξετε μερικές ερωτήσεις οι προκλήσεις που να είναι σχετικές με την εταιρεία σας και να εστιάζουν στις αξίες, τη στρατηγική και το όραμα σας!

Η πλατφόρμα μας 'Go Team' προσφέρει επίσης μια ποικιλία από εορταστικές επιλογές που διασφαλίζουν την επιτυχία για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο τέλους του έτους. Αν σκοπεύετε να βρεθείτε σε εξωτερικό χώρο το πάντα επίκαιρο GPS treasure hunt είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει σε όλους μια ανεπανάληπτη εορταστική διάθεση! Για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους, προτείνουμε το Escape the Blizzard στο οποίο η ομάδα σας θα 'ντυθεί' και θα νιώσει μια πραγματικά 'χειμωνιάτικη' αίσθηση, ή το μοναδικό Race Around the World Festive που θα σας ταξιδέψει παρέα με το έλκηθρο του Άη Βασίλη και θα σας βοηθήσει να μάθετε πως γιορτάζουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Εάν διοργανώνετε μια εορταστική εκδήλωση από κοντά με την ομάδα σας, τότε έχετε μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι όλοι μαζί. Το Flat Out Sleigh Ride θα σας βάλει για το καλά στο πνεύμα καθώς θα χρειαστεί να κατασκευάσετε ευφάνταστα έλκηθρα για τον Άγιο. Επίσης ένα θεματικό Big Picture ή, γιατί όχι, μια μουσική εμπειρία με την ομάδα μέσω του Crescendo! Αν σας ενδιαφέρει να δώσετε μια CSR πινελιά στην εκδήλωση σας τότε μπορείτε να επιλέξετε το Impact ή οποιοδήποτε άλλο CSR activity. Οι επιλογές είναι 'ατελείωτες', και εμείς είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια αξέχαστη στιγμή για την ομάδα σας!

Δείτε αυτή τη συλλογή με αντίστοιχα δημοφιλή προγράμματα.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σχετικές Μελέτες Περιπτώσεων