Κάντε κράτηση

Team Building for Virtual Teams

Η παγκοσμιοποίηση έχει επιφέρει σημαντική αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων που εργάζονται από το σπίτι. Ακόμη και πριν από την εξάπλωση του Covid19, υπολογίστηκε ότι οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι θα αυξηθούν στο 43% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού έως το 2023. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα των ομάδων έχει τους ίδιους στόχους, είτε είναι απομακρυσμένοι είτε εργάζονται στους χώρους εργασίας τους. Οι απομακρυσμένες ομάδες προσθέτουν προκλήσεις όσον αφορά την αποτελεσματική επικοινωνία, την διατήρηση της παρακίνησης, την κοινή κουλτούρα και τη συνάφεια. Μια αποτελεσματική ομάδα καθοδηγείται από έναν ικανό ηγέτη ο οποίος καθορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού και τα κανάλια επικοινωνίας που προωθούν τη θετική δυναμική της ομάδας ακόμη και όταν τα μέλη της ομάδας χρειάζεται να εργάζονται από το σπίτι.

Book a Demo

Δημιουργήστε ένα θετικό και αποτελεσματικό πλαίσιο! Διατηρήστε την δέσμευση, την συνεργασία και την επικοινωνία σε υψηλά επίπεδα

Η καθιέρωση ενός αποτελεσματικού πρωτοκόλλου επικοινωνίας και η επιλογή των σωστών εργαλείων επικοινωνίας είναι απαραίτητη. Πέρα από τη σύνδεση για επικοινωνία σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την εργασία, οι απομακρυσμένες ομάδες πρέπει να βρουν τρόπους να περνούν όμορφα και δημιουργικά μαζί προκειμένου να αναπτύξουν μια κοινή κουλτούρα και να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ τους. Για αυτή ακριβώς την επείγουσα ανάγκη που προκύπτει όλο και πιο έντονα, έχουμε αναπτύξει μια σειρά Virtual Teambuilding δραστηριοτήτων που φέρνουν τους ανθρώπους που εργάζονται απομακρυσμένα κοντά. Η ομάδα μας υποστηρίζει και καθοδηγεί αυτές τις διαδραστικές λύσεις με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Το βραβευμένο τεχνολογικό μας προϊόν που ενισχύει τη διατήρηση της συνοχής και τη δέσμευσης των ομάδων, το Go Team προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες και προσλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο μέσα από το Go Remote. Με υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες σας, ερωτήσεις γνώσεων, προκλήσεις φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και πολλές άλλες προσεγγίσεις το Go Remote ενώνει με ένα δημιουργικό και μοναδικό τρόπο όλα τα μέλη της απομακρυσμένης ομάδας σας και ενθαρρύνει ένα πνεύμα συνεργασίας και σύνδεσης. Και δεν είναι μόνο αυτό. Γνωρίζετε ότι το δημοφιλές μας πρόγραμμα Escape the Mob είναι και αυτό διαθέσιμο για εικονικές ομάδες; Και υπάρχουν και άλλες επιλογές για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία για τους ανθρώπους σας που εργάζονται απομακρυσμένα. Όπως για παράδειγμα μια εικονική εκδρομή με την ομάδα σας σε μια γκαλερί τέχνης ή σε ένα μουσείο με το Go Explore. Ή ακόμα και ένα εικονικό γύρο του κόσμου με την ομάδα σας αξιοποιώντας το Race Around the World. όπου οι συμμετέχοντες επισκέπτονται εικονικά διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και ολοκληρώνουν κάθε φορά μια σειρά από ευφάνταστες προκλήσεις που σχετίζονται με το μέρος του κόσμου στο οποίο βρίσκονται. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να εμπλέξετε τους ανθρώπους σας και να τους δημιουργήσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Δημιουργικές δραστηριότητες για κινητοποίηση και δέσμευση

Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα της ομάδας σας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δραπετεύσουν από την καθημερινότητά τους και να βρεθούν σε έναν κόσμο που οι ίδιοι θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν. Για μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα συναρπαστική εμπειρία, αφήστε τους ανθρώπους μας να καθοδηγήσουν την ομάδα σας με την χρήση της τεχνολογίας, με στόχο η ομάδα να δημιουργήσει μια ταινία με το δικό της σενάριο, να δημοσιεύσει μια virtual εφημερίδα ή να επεξεργαστεί ένα γνωστό βίντεο κλιπ. Αξιοποιούμε την εξειδίκευση, τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του δικτύου μας στο χώρο της ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος παρέχοντας μια σειρά από δημιουργικές ομαδικές δραστηριότητες που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη των ανθρώπων που εργάζονται σε virtual ομάδες. Μέλη της ομάδας μας θα είναι σε απευθείας σύνδεση μαζί σας, καθοδηγώντας τη δράση και δημιουργώντας ένα μοναδικό πλαίσιο θετικής ενέργειας και συνοχής σε όλη τη διαδρομή!

Μουσική με στόχο την ευημερία, τη μάθηση και τη σύνδεση

Οι μουσικές δραστηριότητες δημιουργούν θετικά συναισθήματα, προκαλούν τη σκέψη και ανταμείβουν. Μέσω της ένταξης σε μια μουσική δραστηριότητα οι άνθρωποι εντάσσονται σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα πλαίσιο, πυροδοτώντας νέες νευρολογικές συνδέσεις καθώς διερευνούν νέες δεξιότητες. Έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από virtual μουσικές δραστηριότητες, ειδικά για τις απομακρυσμένες ομάδες. Φανταστείτε την ομάδα σας να εκτελεί το Haka από κοινού και εξ αποστάσεως καθοδηγούμενη από ένα έμπειρο μέλος της ομάδας μας. Τραγουδήστε μαζί ως χορωδία από την άνεση του γραφείου σας στο σπίτι. Μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη της ομάδας! Τέλος, γνωρίζατε ότι ο ρυθμικός ήχος έχει τη δύναμη να συγχρονίζει τα εγκεφαλικά κύματα, ενισχύοντας τις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις; Δοκιμάστε την virtual teambuilding δραστηριότητά μας Funk the Kitchen. Ο συγχρονισμός στα καλύτερά του!

Κάνοντας τις σωστές επιλογές για την υγεία και την προσωπική ευεξία

Οι υγιείς εργαζόμενοι είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί. Ένα θέμα που απασχολεί τις απομακρυσμένες ομάδες είναι ότι τα μέλη τους εργάζονται περισσότερες ώρες, δεν κάνουν διαλείμματα και δεν μπορούν εύκολα να κάνουν μια σαφή διάκριση ως προς την ισορροπία στο σπίτι και την επαγγελματική ζωή. Τα virtual προγράμματα ευεξίας που διαθέτουμε περιλαμβάνουν καθοδηγούμενο διαλογισμό, τον οποίο μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε από οποιαδήποτε τεχνολογική συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και οπουδήποτε. Δώστε στην ομάδα σας τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις προσεγγίσεις του διαλογισμού. Για κάτι πιο έντονο και ενεργητικό, δοκιμάστε το Go Fit! Μια δραστηριότητα διαθέσιμη από το tablet ή το κινητό σας που ενισχύει την ενέργεια, με διάφορα προγράμματα γυμναστικής, δοκιμασίες ευεξίας και διασκεδαστικές προκλήσεις βίντεο για απομακρυσμένες ομάδες, κατάλληλο για όλα τα επίπεδα.

Μαθαίνουμε Μαζί, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες

Η διαδικασία της μάθησης των virtual ομάδων παίρνει ώθηση με την επιλογή των εξαιρετικών επιχειρηματικών παιχνιδιών μας. Η πρωτοποριακή δραστηριότητα, Peak Performance στην οποία κάθε ομάδα των συμμετεχόντων καθοδηγεί μια αποστολή γεμάτη προκλήσεις μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στο Everest είναι επίσης διαθέσιμη σε ομάδες με μέλη που εργάζονται από το σπίτι. Αξιοποιώντας αυτή τη μοναδική δραστηριότητα, η ομάδα σας θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει μια μεγαλύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να είστε μια «ευκίνητη», υψηλής απόδοσης ομάδα! Για να ενισχύσετε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ομαδική εργασία στις απομακρυσμένες ομάδες σας, δοκιμάστε επίσης την virtual έκδοση της δραστηριότητας Heroes of Troy. Και για μια εκρηκτική επαναλαμβανόμενη μαθησιακή εμπειρία, ρωτήστε μας για την εικονική εκδοχή της πρωτοποριακής μας Team Building δραστηριότητας The Infinite Loop.

Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από σύντομα Icebreakers and Energisers που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις καθημερινές σας online συναντήσεις για να διατηρήσετε την ομάδα σας κινητοποιημένη και προσηλωμένη. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε ιδέες και προσεγγίσεις.

Ψάχνετε για κάτι άλλο; Αξιοποιήστε την εφαρμογή αναζήτησης Δραστηριοτήτων Ανάπτυξης Ομαδικού Πνεύματος

Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε; Ας μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας σας και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας