Peak Performance

Οδηγήστε την ομάδα σας στην κορυφή του Έβερεστ

1.5 - 3 ώρες
Σε Εσωτερικό Χώρο
Ανταγωνιστική & Συνεργατική
8 - Απεριόριστο

Σχετικά με

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής που διαρκεί 20 ημέρες, οι ομάδες στοχεύουν να καθοδηγήσουν τους πελάτες τους μέχρι την κορυφή του Έβερεστ και μετά να επιστρέψουν ασφαλείς στη βάση τους. Πρέπει να λάβουν υπόψη τους μια σειρά παραγόντων μεταξύ των οποίων είναι τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασης, ο καιρός, η καλύτερη διαδρομή μέχρι την κορυφή, τον εγκλιματισμό, τη χρήση του οξυγόνου, τις σκηνές και τις στρατηγικές για να ξεπεράσουν τις άλλες ομάδες και να κερδίσουν. Σημαντικές πληροφορίες παραδίδονται στα tablet των ομάδων κάθε μέρα της αποστολής. Οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να πάρουν γρήγορες αλλά έξυπνες και λογικές αποφάσεις. Καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος σε κάθε υψομετρική ζώνη, οι ομάδες που χρονοτριβούν θα παγιδεύονται σε ένα λιγότερο ιδανικό μονοπάτι ή δε θα μπορούν να μετακινηθούν καθόλου!

Κατά τη διαδρομή οι ομάδες ολοκληρώνουν μια σειρά δοκιμασιών ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται το χρονομετρημένο συμμάζεμα των σκηνών, μια δοκιμασία αναρρίχησης με ιμάντες ασφαλείας με κλειστά μάτια και το γέμισμα των sleeping bag. Οι ομάδες πρέπει επίσης να αποφασίσουν τι θα χρειαστεί να κουβαλήσει ο οδηγός τους - σκηνές, οξυγόνο και/ή πελάτες. Οι πελάτες κερδίζουν πόντους για τις ομάδες τους καθώς σκαρφαλώνουν πιο ψηλά στο βουνό, αλλά αν δεν πάρουν αρκετές προμήθειες διακινδυνεύουν να αρρωστήσουν από έλλειψη οξυγόνου και πιθανόν να πεθάνουν έχοντας τρομερές συνέπειες για την ομάδα.  

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Το Peak Performance είναι ένα άκρως συναισθηματικό εμπειρικό εργαλείο μάθησης σχεδιασμένο να αλλάζει την κατανόηση και την συμπεριφορά των ατόμων απέναντο στον τρόπο που διαχειρίζονται τη ζωή τους σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο διασκέδασης.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η μεθοδολογία του παιχνιδιού επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βιώνουν τη μάθηση σε λιγότερο χρόνο και με αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο μέσα από τη χρήση συναρπαστικών παιχνιδιών, απτών συστατικών, διασκεδαστικών και σχετικών με το περιβάλλον εργασίας συνδέσμων. Είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος μάθησης και ανάπτυξης στο χώρο εργασίας. 

Ακολουθώντας την εμπειρία που έχει ως στόχο την ομαδικότητα, οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν αντανακλαστική παρατήρηση για να αναγνωρίσουν τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της άσκησης. Έπειτα, τους ζητείται να δουν παράλληλα αυτές τις παρατηρήσεις με καταστάσεις που συναντάνε στην καθημερινή τους ζωή. Κάνοντας το αυτό, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν μόνιμες, αποδοτικές αλλαγές στη συμπεριφορά τους. 

Αποτελέσματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Εξασφαλίστε τη διαχρονική επίδραση του Peak Performance πέρα από τα άτομα που συμμετείχαν μετατρέποντας το συνολικό σκορ όλων των ομάδων σε προσφορές! Επιλέξτε προγράμματα από το δίκτυο επιλεγμένων φιλανθρωπικών οργανισμών της Catalyst Global,

«Θέλαμε μια δραστηριότητα που θα μας έδινε την αίσθηση του ανταγωνισμού, μια ευκαιρία για γρήγορη σκέψη, αντοχή, ομαδική δουλειά και θα παρείχε στην ομάδα μας λίγη διασκέδαση. Η ομάδα μας συμμετείχε ενεργά. Τα αποτελέσματα είχαν αντίκτυπο στη δουλειά με τα μέλη της ομάδας να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους στο χώρο εργασίας.»

Skye London, People and Culture Manager
Artisan Recruitment

Request a Quote